Kezdjek el snowboardozni?
80.000 Ft-ból használtan kötéssel érdemes boardot venni, plusz a ruha 40.000, vagy több, a gatya, meg a kesztyű igazából a drága, illetve arra érdemes figyelni.
Ebben a témában igazából nem voltam annyira otthon, mivel síelek, ismerőseimtől tudom csak. Oktató, kb.3-4.000 Ft-tól alkalmanként, de 2 alkalom után már az ismerőseid is taníthatnak, mert már az alapokat tudod, (nagyon) később kell majd csak megint menni 1,2 alkalomra. Felvonó ár akár 40 euro is lehet nagyobb pályákon, de keress valami kisebb pályát a közeledben. Én jobban ajánlom a síelést, mivel kisebb a board sebessége, tudom, hogy vagányul néz ki, de az egyik oldalad kb. vakfolt, egyhelyben csak ülve, térden tudsz megállni.
Jaa, és igen, sokkal jobb a deszka mint a sí. Síeljenek az öregek... :):):)
És bármelyik élen elácsorgok akármeddig, nem kell leülni. Meg nem ácsorogni megyek hanem csúúúszni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!