Szerintetek mit kezdjek el a gördeszkázást vagy a rollerezést?
a rollert is felengedik...
én rollereznék, mert a magyarországi viszonyok sokkal inkább bmx/roller barátiak, deszkához hézagosak a szétrohadt parkok. Én csak akkor kezdenék el deszkázni, ha mondjuk Miskolcon vagy Pesten laknék, mert máshol ez kb halott ügy.
A roller kuuuva bvzis dolog... Nincs semmi kockázat... Béna az egész. Én egyszer kaptam egy órára egy rollert (vigyáznom kellett rá) és frankón megtanultam 50 cm-t ugratni vele... NOKU sikerélmény. Ellenben deszkával másfél hónap az ollie. Szétrobbantam, mikor sikerült. Extra sikerélmény.
deszkázz!!! Vegyél egy 5-6000 forintos decathlonos deszkát, próbáld ki, tanulj meg vele gurulni, kanyarodni. Aztán ha nemtetszik, akkor hagyd. Rollert egyáltalán nem kapsz olcsón, nem tudod kipróbálni. Ha nem tetszik a sport akkor 20k ment a kukába. Érted?
Ha tetszik a deszkázás, vehetsz egy profibb deszkát, amin könnyebb megtanulni trükközni. Írj priviben ha van kérdésed ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!