Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Valaki segítene MMA-ban?

Valaki segítene MMA-ban?

Figyelt kérdés
Milyen edzésekre érdemes járni?Saját testsúlyos edzést csinálok 1 hónapja és ahhoz képest ahogy kezdtem sokkal erősebb vagyok viszont annyira nem látszik rajtam.15 éves fiú vagyok 190cm magas és 79kg.Magyarországon lehet ilyen versenyekre járni?Kick boxra jártam pár éve viszont már nem tartanak edzéseket azért hagytam abba pedig szerettem és jól is ment.Mennyi esélyem lehet így szinte a 0-ról eljutni versenyekig?Amatőr versenyt hány éves kortól lehet?A kick box jó alap egyébként?Tudom hogy birkózás is kéne de azt egyenlőre nem tudom megoldani.Esetleg kick box edzés ha vissza jön az edző.Vagy valami kick box-hoz hasonló ami jó alap MMA-hoz?

2014. júl. 2. 19:04
1 2
 11/11 Budapest Top Team válasza:
Olyan mmas csapatot kell keresni ahol sok minőségi edzőpartner valamint sok Szervezettel állnak kapcsolatban hogy egy Profi karriert az alapjaitól el tudjatok Indítani. -Budapest Top Team - segítenek mindenben
2015. aug. 26. 19:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!