Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Valaki segítene MMA-ban?

Valaki segítene MMA-ban?

Figyelt kérdés
Milyen edzésekre érdemes járni?Saját testsúlyos edzést csinálok 1 hónapja és ahhoz képest ahogy kezdtem sokkal erősebb vagyok viszont annyira nem látszik rajtam.15 éves fiú vagyok 190cm magas és 79kg.Magyarországon lehet ilyen versenyekre járni?Kick boxra jártam pár éve viszont már nem tartanak edzéseket azért hagytam abba pedig szerettem és jól is ment.Mennyi esélyem lehet így szinte a 0-ról eljutni versenyekig?Amatőr versenyt hány éves kortól lehet?A kick box jó alap egyébként?Tudom hogy birkózás is kéne de azt egyenlőre nem tudom megoldani.Esetleg kick box edzés ha vissza jön az edző.Vagy valami kick box-hoz hasonló ami jó alap MMA-hoz?

2014. júl. 2. 19:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
alapnak teljesen jó a kickbox amennyiben jó az edzés és csinálod egy 3-4-5 éve, utána kezdj el valamilyen földharcot(legnagyobb eséllyel birkózásból találod meg a legjobb színvonalú edzést) abból szintén minimum kell ennyi idő ahhoz, hogy normálisan megtanuld(ha párhuzamosan csinálod a kettőt
2014. júl. 2. 23:08
 2/11 anonim ***** válasza:
akkor ugye fele annyi idő)
2014. júl. 2. 23:08
 3/11 anonim ***** válasza:
Érdemes lenne elkezdeni súlyzós edzést végezni és étrendet követni. Minden profi ezt csinálja.
2014. júl. 3. 00:40
 4/11 Singham ***** válasza:

,,annyira nem látszik rajtam". A ketrecben tényleg baromi fontos, hogy kigyúrtnak nézzél ki... ilyen hozzáállással inkább hanyagolni kellene az MMA-t, mert a ketrecben nem pózolni mennek a versenyzők.

Alapnak meg jó a Kick box, de földharcot mindenkép tanulnod kell.

2014. júl. 3. 08:15
 5/11 A kérdező kommentje:
nem is érdekel hogy "látszódjon" csak írtam hogy legyen mibe bele kötni,pontosan ezért nem súlyzózok
2014. júl. 3. 12:24
 6/11 bojla ***** válasza:
MMA -> Kevert Harcművészetek ami eléggé tré kifejezés rá jobban illik rá a Kevert Küzdősportok ebből adódóan küzdősportokat kell keresned mint pl. ökölvívás, birkózás, brazil jujitsu, muay thai, karate, taekwondo, savate, judo, sambo, kempo. Kick boxot azért nem írtam mert az tulajdonképpen a muay thai, karate elangolosított elnevezése és fele annyira sem kemény mint a tradicionális muay thai és az igazi japán karate. Én személy szerint nem ajánlom ezt az idétlen kakasviadalt mivel se keményebb se több ember nem leszel tőle és majd olyan 30-40 éves korodtól érezni is fogod a hatását ízületeid, gerinced nem lesz túl hálás.
2014. júl. 3. 13:54
 7/11 anonim ***** válasza:

Istenem már megint jönnek ezek a kérdések! Mi a halált megváltó rabok f***áért akar itt mindenki ketrechoplita lenni?

Egyébként pedig itthon a kickbox egy kalap szar. Ökölvívás+szabadfogású birkózás 2-3 évig utána pedig thai box + brazil jitsu. Így már jó eséllyel mehetsz a ketrecbe.

2014. júl. 3. 16:57
 8/11 anonim ***** válasza:
kickboksz.. itthon ne 'kibbogsz'olj, semmire nem mész vele. Boksz+Kyokushin (ez felhozza a lábmunkát) vagy kyo helyettt 'tájbogsz' (bar ez itthon eleg gyenge) foldharc meg brazil jiu jitsu, vagy birkozas, a birkozas azert szerintem gyorsabban tanulhato, mert nincsenek ovek
2014. júl. 20. 18:06
 9/11 anonim ***** válasza:

"kickboksz.. itthon ne 'kibbogsz'olj, semmire nem mész vele. Boksz+Kyokushin (ez felhozza a lábmunkát) vagy kyo helyettt 'tájbogsz' (bar ez itthon eleg gyenge)"

Hogy te mekkora hülye vagy! :D

A kyokushin az egy kalap lószart sem ér. Nem tudnak se ütni, se rúgni. Magyarországon a kyo annyi, hogy kalimpálsz egyet a levegőben szépen és megkapod a színes öveket, két évente nyomsz egy robot dance-t vizsgán és fokozatosan eléred a fekete övet előbb-utóbb. Annyi fekete öves karatés van ebben az országban, de egyik sem tud verekedni, ez itt a probléma. A kyo-ban fejre sem ütnek. És még mielőtt pár csicska kyo-s ide firkálná a szokásos mentegető dumát, hogy: " Csak versenyen tilos ütni, edzéseken gyakoroljuk a fejütéseket is!"

Hát mivel állandóan versenyre gyúrnak így sok idő nincsen arra, hogy gyakorolják, másrészt ha gyakorolják is, az olyan is. Boksz és thai boksz edzéseken 10 fejre mért ütésből 12-őt beszopnak, (a fekete övesek). Valahogy nem látszik soha sem, hogy gyakorolnák/gyakorolták a fejre mért ütéseket.

A thai boxról pedig csak annyit, hogy thai box edzéseken a 2-3 éve thai bokszolók is hülyét csinálnak a fekete öves kyosokból. A kick-box tényleg egy ratyi, de nem rosszabb mint a kyokushin. MMA-ban állóharcra, a legjobb: az ökölvívás, savate, muay thai, taekwondo.

2014. júl. 21. 16:44
 10/11 Budapest Top Team válasza:
Olyan mmas csapatot kell keresni ahol sok minőségi edzőpartner valamint sok Szervezettel állnak kapcsolatban hogy egy Profi karriert az alapjaitól el tudjatok Indítani. -Budapest Top Team -
2015. aug. 26. 18:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!