Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Ez a kerék jó lesz a deszkámra?

Ez a kerék jó lesz a deszkámra?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Most állítok össze magamnak egy deszkát (igaz nem vagyok profi de annyitól hallottam hogy ha meg akarok tanulni akkor ne egy sz@r deszkán tanuljak mert elveheti a kedvem az egésztől és ezért úgy döntöttem hogy összerakok magamnak egyet) és azt szeretném kérdezni tőletek hogy BONES WHEELS STF PRO BARTIE RANGA ORANGE 53MM 4PK meg e felelne nekem (igazából most az lenne a fontosabb hogy egy lökéssel sokáig eljussak {ne kelljen minden másodpercben lökni magam} és ha belemegyek egy kisebb úthibába ne essek orra)

Szóval ha ilyen 53,54mm es kerék 83b keménységgel jó lenne? Vagy túl kemény még?

2014. jún. 21. 13:54
 1/1 Beniy ***** válasza:
Hali! Én őszintén szólva nem ajánlanám, hogy kezdésnek saját magad által összerakott deszkán kezdj, mert drága is, és bizonyos részeihez azért kell tudni egy picit érteni. :) Nem tudom pontosan, hogy mire szeretnéd használni a deszkát (tehát csak szimplán gurulgatni, vagy később trükköket is tanulni), de ha mindenképpen magadnak akarod összerakni, akkor a Budapestinél picit rosszabb minőségű utakon teljesen megfelel egy ilyen kerék. Esetleg be lehet szerezni az 53mm-es helyett egy 54-est. Az picivel simábban, és tovább gurul. (nincs nagy különbség)A gurulás sebességét és a hosszát a csapágyak is befolyásolhatják. Alapvetően a komplett Blind deszkák egész jó kis csapágyakkal vannak szerelve, de ha tényleg nagyon magadnak szeretnéd összerakni, akkor csak privátban tudok segíteni, mert múltkor szóltak a modik, hogy ne reklámozzak...
2014. jún. 23. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!