Milyen a jó gördeszka?
Van egy gördeszkám, aminek műanyag kerekei vannak és elég keveset gurul, sokszor kell meglöknöm magam. A gumikerekű jobb? Vagy hogy tehetném jobbá, gyorsabbá?
Előre is köszi.:)
18/L
Szerintem minden kerék műanyagból, pontosabban egy poliuretán nevű anyagból készül, ami persze lehet keményebb vagy puhább (gumiszerűbb), de nem gumi. Tehát semmiképpen nem jobb a "gumikerekű", mert olyat nem nagyon találsz. :)
Más sűrűségűvel próbálkozhatsz, de nem ez befolyásolja leginkább a sebességet, hanem a kerékben lévő csapágy.
Vagyis érdemes lenne csapágyakból beszerezned egy szett jobb minőségűt. Nagyon sok fajta van, elég drágák is, és nem tudom, most milyen deszkád van, de ha pl. az egész deszkát egyben vetted valahol, akkor egy 2-3 ezer forintos is sokat javítana rajta valószínűleg.
Remélem tudtam segíteni, majd írj már ide légyszi, hogy sikerült-e! :P
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!