Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Tudnátok linkelni kezdőnek...

Tudnátok linkelni kezdőnek gördeszka alkatrészeket?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Régebben szoktam gördeszkán gurulni ide, oda de most úgy döntöttem hogy elkezdem komolyabban is, sajnos egy olcsóbb szar deszkám van, de ami a lapot illeti most nem lesz nagy kiterhelésnek téve, első kérdésem az lenne hogy milyen kerekeket ajánlotok nekem az itteni útviszonyokhoz? Puhábbat? (úgy hallottam az jobb) ha igen akkor pontosabban milyet, akkor milyen függőt? esetleg csapágyat is linkelnétek? A grip tapétán sok múlik a kezdőknek? Gondolom ollienél már van jelentősége de először is szeretnék kis magabiztosságot nyerni a deszkán és aztán jönnének a trükkök

Köszönöm szépen!

2014. jún. 19. 20:47
 1/1 Beniy ***** válasza:
Hali! :) Én inkább arra bíztatnálak, ha nem haragszol, hogy egy komplett deszkát vegyél. Ha magadnak rakod össze, az egyrészt marha drága, ami egy kezdőnek nem valami előnyös, másrészt macerás is, és harmadrészt pedig az olyan olcsóbb deszkáknak nagyon nehéz a lapja. (mivel a szokásos 7, esetleg 6 réteg kanadai juhar helyett általában 8-9 réteg kínai juhart, vagy valami más rossz minőségű fát használnak) Ha ez még ki is száradt, akkor könnyen is fog törni. Nem érdemes ilyenekkel vacakolni. Nem igazán adtál információt, hogy hol élsz, de valóban, a rosszabb útviszonyokhoz a puhább kerekek illenek. :)
2014. jún. 23. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!