Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Ajándék BMX-es barátnak?!...

Ajándék BMX-es barátnak?! Többi lent:D

Figyelt kérdés
A barátom nagy BMXes már évek óta csinálja ezt az extrém sportot és nagyon szereti. Lassan közeleg a névnapja és szeretnék neki venni valami jó pofa ajándékot. Arra gondoltam veszek neki ilyen "mini bmx-et" (olyasmit mint a régi tech deck csak úgye bmx-be. Szerintetek nagyon gyerekes/béna ajándék? (a fiú 17 éves). JÓ ötlet vagy maradjak a régi megszokott üdvözlő kártya és csoki kombinációnál? A válaszokat előre is köszi. Lehetőleg értelmesen válaszoljatok légyszíves.

2014. jún. 19. 11:04
 1/2 anonim válasza:
A miniBMX az jó, vagy van olyan hogy pohár vagy póló és lehet rá rakatni képet, és monjuk egy kép róla meg a BMX-éről vagy rá nyomtattatod hogy "A legjobb BMX-es". Vagy rendelsz neki vmi jó cuccot hasznos holmikon vagy Velvarton vagy akárhonnan. pl: póló, cipő, sisak, ilyesmit. :) Remélem tudtam segíteni! (tesóm is évek óta BMX-ezik) :D
2014. jún. 19. 11:40
 2/2 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm :D csak nem akartam matricákat meg ilyenek mert az van már neki igy is egy rahedli :D velvartot lehet megnézem, nem is gondoltam rá mert barátom velvart csapat tag szóval igy valamiért eszembe se jutott, de köszönöm a jó ötleteket :)
2014. jún. 19. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!