Jimi Hendrix rajongó, gitár virtuóz legjobb fiú barátnak ajándék?
Figyelt kérdés
Június végén tölti be a 16-ot, max 2000-2500Ft-ot szeretnék/tudnék költeni.
Én magam rajzolok, tehát készíteni szeretnék neki valamit. Gitár virtuóz, Jimi Hendrix a példaképe, szereti a kutyáját, duci és büszke rá:D
Először arra gondoltam, hogy veszek nagyobb pengetőket, és festek/rajzolok rá valamit Jimi-vel kapcsolatban, de ez olyan klisé.
Esetleg egy fehér cilinder(kartonból), Slash-re, másik kedvencére utalva, Hendrix portréjával?
Köszi a segítséget:))
15L
2013. máj. 24. 19:54
1/6 anonim válasza:
Amiket felsoroltál, szerintem mind teljesen jó. A pengetős dolog biztos tetszene neki, ha nagy gitáros.
2/6 anonim válasza:
Klisé vagy sem, én a helyében örülnék neki, hogy használni is tudom, személyes jellegű is, jól is néz ki. A cilinder se rossz, bár én nem kombinálnám, nem festeném Hendrixet rá, akkor már Slasht, vagy semmit, magában is egyértelmű az utalás, és mellé még a pengető.
3/6 anonim válasza:
Nem vagyok ugyan 16 már de én még 12 évesen is hülye ötletnek találtam volna egy karton cilindert mégha rá is lenne valami pingálva.Na jó izlések...Viszont itt mazsolázhatsz én örültem volna egy akár valahanyadik JImis pólónak vagy poszternek.Akár festhetnél neki egy ilyesmi plakátot ahol az ő képe is megjelenik
5/6 anonim válasza:
Bocs a linket elfelejtettem
6/6 A kérdező kommentje:
Pólója rengeteg van, és mindig festményt adok mindenkinek:/
2013. máj. 25. 16:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!