Konfirmációra, keresztlányomnak ajándék? 14 éves komoly nagyon ügyes és jó tanuló lány, mindent megkap a szülőktől. Max.15-20 ezerig mit adhatnék?
Szerintem ne pénzt adj!
Ha nem látszatkonfirmáció lesz, akkor vegyél neki valami gyönyörű, népies borítót a Bibliájára, énekeskönyvére! Ha nagyon ügyes vagy, te is készíthetsz ilyet. Tutira mindenki megcsodálja, ő meg mindig gondol rád, mikor mondja, hogy a keresztanyjától kapta. :)
az egyik legjobb könyv ennek a korosztálynak: Tinédzserkalauz a tartalmas élethez. Alexandra Kiadó
Szerintem is valami maradandót, ami emlék marad.
Szép ezüstékszer, vagy mondjuk egy jó karóra. 20e-ből ha nem is csúcskategóriásat kapsz, de olyat mindenképpen, ami az elkövetkezendő 10-15 évet kibírja.
Casio pl középkategóriás márka, viszonylag elfogadható árakon:
Nyilván itt a normálisabbakra gondolok, nem a csiricsáré csillogósköves "vackokra".
Én anno aranyékszereket kaptam, de akkor még 'divat' volt hordani, a mai fiatalok nem feltétlen hordanak már aranyat.
Én a helyedben megkérdezném, hogy mit szeretne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!