Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Nagyon jó barátnak milyen...

Nagyon jó barátnak milyen értékben illik ajándékot venni?

Figyelt kérdés
Valami karórára gondoltam, pl casiot , de az van 3500.-, meg 5500.- ért és 10 ezerért is, a 3500-as sem rossz minőségben, de mennyiért illik venni? a 3500-as kinézetre jobban tetszik neki, mint az 5500-as, de a 10 ezres tetszik a legjobban.

2012. nov. 14. 18:34
 1/5 anonim válasza:
Attól függ, te hogy állsz anyagilag. Nem kell tudnia, mennyibe került.
2012. nov. 14. 19:15
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha nagyon jó barát lenne, nem az illemen meg az értéken gondolkodnál...
2012. nov. 15. 08:41
 3/5 A kérdező kommentje:
De igen, azon, mert nem akarok neki kevés pénzért vásárolni, de tudod nem vagyok milliárdos, hogy annyiért vegyek amennyiért szeretnék, ugyanis ha lenne akár 10 millióért is vennék neki, de annyi pénzem természetesen nincs. 10 ezerért is megvenném, de jelenleg nincs annyi pénzem sem, nem hogy rá, semmire, azért tettem ki, hogy még 5500-ért vagy 3500-ért veszek, az nem e illetlenség..
2012. nov. 15. 15:41
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia.

Nem,nem illetlenség. Neki fogalma sincs arról,hogy az az óra eredetileg mennyibe került. Én is vettem már testvéremnek úgy órát,hogy az olcsóbb sokkal jobban tetszett,mint a drága,így azt vettem meg neki. Szóval ha az olcsóbb tetszik neked jobban,vedd meg nyugodtan azt.

2012. nov. 18. 20:57
 5/5 A kérdező kommentje:
Megvettem az olcsóbbat, mert az amúgy is jobban tetszett, meg így még tudok neki venni mást is:) nagyon remélem, hogy örülni fog neki..
2012. nov. 24. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!