Utcára melyik a jobb? Boksz és thai boksz, vagy boksz és birkózás? Ezek mellé még szeretnék Inosanto Kalizni is mert időpontban mindegyik működne. Arról mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
2014. jún. 1. 11:13
11/13 anonim válasza:
Ugyan már ha valaki keres az talál is, amúgy meg honnan veszed, hogy a harcművészeti edzések zömbe semmit sem ér?
12/13 Singham válasza:
Tapasztalatból tudjuk, hogy semmit nem érnek. :) Menj el egy Karate meg Wing Tsun edzésre. Legtöbbjüknél amit itthon oktatnának még az Aikido is jobb magában.
Kérdező: Boksz+Birkózás. Thai Bokszot felejtsd el. Nem hiszem, hogy edzésnapokon képes lennél több órát utazni. Mert itthon nagyon ritka a Thai Boksz edzés. Sokan oktatnak itthon valami elcseszett robot dance-t itthon Thai Box néven (amit, ha prezentálnának kint Thaiföldön a lerúgott lábaikat adnák a kezükbe és zavarnák el az országból).
13/13 anonim válasza:
Nem tudok véleményt alkotni mivel nem voltam még Wing Tsun meg Karate edzésen. Én 3 évig bokszoltam, 1 évig birkóztam, de abbahagytam és helyettük már 5 éve Ju Jitsuzom meg Kobodozom. Én tartom magam ahhoz, hogy keress valami normálisan oktatott harcművészetet és az mellé mehet a Kali kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!