A zumba sport?

Figyelt kérdés
2014. máj. 30. 22:37
 1/7 anonim ***** válasza:

A sport meghatározott célú mindennapos tevékenység, a mindennapoktól különböző környezetben; célja a testedzés, versenyzés, a szórakozás, eredmény elérése, a képességek fejlesztése vagy ezeknek kombinációja. A kitűzött cél határozza meg a sport jellegét, a sportoló (vagy csapat) képességei és bátorsága mellett. A sport kifejezés az angolba származott francia „desporter” (mulatságoknak élő) szóból származik.

ha számodra igazak rá ezek az állítások, akkor sport

2014. máj. 30. 22:48
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Amennyire a sakk sport..
2014. máj. 30. 23:04
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Tekintheted sportnak, de hogy mire jó..? Ja tudom: szórakozásnak megteszi.
2014. máj. 31. 06:59
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Nézni szórakozás, ha jó nők riszálnak ez igaz.
2014. máj. 31. 08:52
 5/7 anonim ***** válasza:

mért ne lenne sport?

ugyanúgy mint minden más tánc is...

de nem nevezném "extrém sport"-nak

2014. máj. 31. 12:57
 6/7 anonim ***** válasza:
0%

A zumba egy tánc. A táncokat pedig nem szokták beskatulyázni a sportokhoz, annak ellenére, hogy mozgásról van szó. A tánc az amolyan "művészi mozgás". Célja a kulturált szórakoztatás. A zumbát szokták ajánlani zsírégető mozgásnak. De az ilyen aerobic és egyéb zenére intenzíven aerobozunk (vagy kardiózunk) mozgás, se nem tánc, se nem sport. Az aerobic sem sport, hanem egy edzési módszer (ahogyan pl: a kettlebell is). Szóval a zumba, az egy ilyen táncos aerobicról lekoppintott divatmozgás.

Igazából lóf***t sem ér, és hülyeség is úgy ahogy van.

2014. máj. 31. 18:06
 7/7 anonim válasza:

Én nagyon szeretem, baromi jó mozgásforma. Ha rendesen csinálod, és jó helyre jársz, akkor fejleszti az állóképességed és fogyaszt is. Viszont konkrétan erősödni nem fogsz tőle :)

Igazából minden az oktatón múlik akihez jársz, meg a tánciskolán/fitness studión. Láttam már borzalmas és értelmetlen zumbaórákat is.

2014. aug. 15. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!