Tudom hogy több száz ilyen kérdés van,de úgy gondoltam ,hogy szeméyre szabottan szeretném feltenni ezt a kérdést.15 éves fiú vagyok 185cm magas 70kg.Focit most hagytam el,hosszú történet,de a lényeg,hogy eljöttem a csapatból és nem is kívánom tovább folytatni.Szüleim már régebben is mondták,hogy küzdősportra kéne járnom,mivel már több utcai konfliktusom is volt,illetve szerintem nem rossz dolog ha valaki tud valamilyen szinten verekedni ha ezt lehet így mondani.Milyen Sport lenne nekem a legmegfelelőbb ? Mit ajánlotok ? Sima boxon kivűl bármi szóba jöhet.Thai boxon gondolkoztam,de igazából nem nagyon tudom,illetve nem is értek hozzá ?
Igaza van Singhamnak, hagyd a fenébe a thai boxot! Van a linkelt oldalon több olyan stílus, ami jó minőségben van oktatva! Válassz azok közül tisztelt kérdező!
#USBORNE
2014. máj. 26. 21:12
12/20 anonim válasza:
Box mindig reális választás (jó edzésmódszerek, jó képességeket feljeszt, ütni profin megtanít).
Pestiek wudangra is nézzenek le szerintem. Hogy bejön-e az egyén kérdése is, de hogy valószínűleg érdekesnek találnátok, abban biztos vagyok.
2014. máj. 27. 09:03
13/20 anonim válasza:
Küzdősport vonalon pedig UBC-ben van savate (és defense) + júniustól elvileg újabb nagyon jó edzők fognak MMA felkészítő edzést tartani (grapplinges meg valami nagy múltú harcművész-küzdősport oktató fazon, bevallom nekem jónak tűnik az az edzőterem)
2014. máj. 27. 09:06
14/20 anonim válasza:
Én is a boxot, thai boxot és savatét ajánlanám elsősorban. Az ilyen kungfu, karate dolgokat ,meg hagyd meg a lányoknak.
2014. máj. 27. 11:52
15/20 anonim válasza:
Még a lányoknak sem ajánlom! Csak azoknak, akiknek tetszik, hogy átverik őket és még le is húzzák őket rengeteg pénzzel!
#USBORNE
2014. máj. 27. 12:05
16/20 anonim válasza:
Jaja igaz, nekem is jó pár évembe került, amíg rájöttem ,hogy hogy átvertek annak idején.
2014. máj. 27. 12:15
17/20 anonim válasza:
Nekem is volt egy nagymenő wing tsunos ismerősöm, aki azt hitte, hogy ő a legyőzhetetlen harcos! Egészen addig gondolta ezt magáról, amíg egy kézilabdás nagydarab csávó bele nem döngölte a betonba! Utána már ő is rájött, hogy a vagány WT mégse olyan sebezhetetlen!
#USBORNE
2014. máj. 27. 12:21
18/20 szkeorik válasza:
Nincs olyan, hogy kivédhetetlen technika, meg legyőzhetetlen technika... olyan van, hogy neked tetszik technika, ezért sokat gyakorlod technika, aztán jó leszel benne technika, és meg tudod magad védeni vele technika...
Ezt a videót még tudnám ajánlani, csak érdekesség képpen.
2014. júl. 1. 21:40
20/20 Singham válasza:
25. Kb. ennyiszer szúrták volna le az utcán. Valami meggyőzőbb kellene arra, hogy hatásos a WT. Mert eddig mindig ilyen bemutatós videók vannak a WT-ről. Bemutatókon meg még a sakk is hatásos önvédelem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!