25 évesen a nulláról indulva meg lehet tanulni gördeszkázni?
Figyelt kérdés
Járok kettlebellezni, hip hop-ra, és sokat futok, tehát erőnlétem és állóképességem egészen jó.2014. máj. 4. 11:01
1/17 anonim válasza:
Persze hogy meg, nincs ez korhoz kötve.
2/17 anonim válasza:
meg lehet de az extrém arcok többsége abbahagyta az első nőnél vagy kocsit motort vett és lehet nem lesznek kortársak
3/17 A kérdező kommentje:
lány vagyok, és nem bánom, ha fiatalabbaktól kell tanulnom :)
2014. máj. 4. 11:39
4/17 anonim válasza:
lány vagy? és gördeszkázni akarsz? :) az komoly
Ilyen korban már a legtöbben a longboardot választják.
6/17 anonim válasza:
Nem! Én most kezdtem 14 évesen és rohadt nehéz :DD
7/17 A kérdező kommentje:
Csak olyan szintre szeretnék eljutni,h vagányan suhanhassak vele az utakon, az extrém figurákat, trükköket meghagyom a "nagyoknak" :D
2014. máj. 9. 00:07
8/17 anonim válasza:
Simán meg lehet tanulni, egy-két nap alatt bele lehet jönni. :) Én gördeszkával szoktam menni, az kicsit hangosabb, bár most vettem rá puhább gumit, de így sem az igazi és jobban is zötyög, de azért jó. De ha tényleg csak menni akarsz, akkor lehet hogy jobb egy cruzer vagy egy longboard. Nekem nincs olyanom, de azt szokták használni guruláshoz. Én azért gördeszkát vennék, az jobban bejön. :D
9/17 Beniy válasza:
Ebben az esetben városba cruiser, vagy vidékre longboard! :D Mindkettő suhan, mint az álom, csak a cruiser fürgébb. :)
10/17 A kérdező kommentje:
Esetleg vki vállalkozna tanításra is? :P
2014. máj. 15. 00:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!