Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Judohoz jó ha kondiba járok?

Judohoz jó ha kondiba járok?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok és most szeretnék újra elkezdeni Judozni versenyszerűen. Eddig 3-4 évet csináltam és versenyeztem is de aztán 2 évet kihagytam,de addig is kondiztam.(Ez után is fojtatni szeretném Judo mellett)

Most 183cm és 75kg vagyok.

2014. febr. 23. 13:11
1 2
 11/12 bekaszaj ***** válasza:
#8. Te meg kiforgattad a válaszainkat. Nyilván az erősitő, súlyzós edzésekre is szukség van. De nyilvan mas tipusra mint amit egy hetkoznapi kondiedzés során végzel.
2014. febr. 23. 23:05
 12/12 aikiboxer ***** válasza:

A judo/birkózás meg a boksz teljesen más izomfelépítést meg erőnlétet kíván. A bokszban nem ajánlott a súlyzós edzés, mert tényleg lemerevít és lelassít. A judóhoz, birkózáshoz viszont nagyon hasznos. Járnak is a judósok konditerembe rendszeresen.

Ahogyan a judo edzőm mestere mondta: "ha nem tudsz megoldani valamit erővel -- oldd meg még több erővel". :D

2014. febr. 24. 00:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!