Magyarországon egy tai chi mester aki már jó ideje csinálja az mit tudhat kezdeni a többi harcművészeti és küzdősporti ág mestereivel és bajnokaival?
-Mert hát engem a tai chi nem fogott meg én lényegesen gyengébbnek látom mint a többi belső és külső stílusú kung fu-t. Meg a küzdősportoknál is.
Most a ti véleményeitekre vagyok kíváncsi ja és tudom, hogy nem a stílus számít,de gyengébbnek látom az esélyét, hogy egy harcban a tai chi mester győzzön.
Nevezhetsz karatésnak is (vagy mindegy minek)
Hogy wudangos? Az nem taichi? :D
Először is a taichisok és kizárólag a magyar taichisok, tudnak levitálni, manipulálják a vizet, gömbvillámokat is lőnek a tenyerükből, bekötött szemmel, füldugóval a fülükben és becsipeszelt orral is tökéletesen érzékelnek bármit, ezenkívül tudnak teleportálni, tudnak gondolatot olvasni, és busz méretű tárgyakat lebegtetni.
Ezenkívül villámgyorsak, hiába tüzelsz rájuk egy triplacsövű 35mm-es légvédelmi gépágyúval, ők az összes golyót elkapják két ujjal, miközben újságot olvasnak.
Valamint manipulálják a lökéshullámokat és a légnyomást is. Elég ha tenyérrel üt egyet a levegőbe, ilyenkor a levegő összesűrűsödik, irtó nagy légnyomás keletkezik,majd légrobbanás következik, és ennek a lökéshulláma képes elpusztítani egy egész várost. A lakosság létszámát nullára redukálja, valamint az épületeket molekulákra bontja.
Hát ilyen a magyar taichis.
Lehet hogy Master Wong nem Magyarországon él de vannak olyan mesterek itt mint Ö
Azt hogy Te ekkora balf@ssz és idi@tta vagy csak sajnálni tudom mint ahogy azt is hogy nem érted a Tai Chit sem.
Simán leverne akármilyen más mestert egy tai chi mester itt Magyarországon!
"Lehet hogy Master Wong nem Magyarországon él de vannak olyan mesterek itt mint Ö "
Na azééért... én ebben erősen kételkedek. Én elhiszem, hogy a kínai taichi mesterek kemények. Na de itthon, hazánkban ki az (vagy kik azok), a komoly tudású taichi mester(ek)? Én amit itthon láttam taichi-t az nem volt több egy nyugdíjas klub gyógytornájánál.
Pölö?
Melyik az a taichi klub (vagy edző) aki jó bunyósokat nevel ki? Most ilyen kézfeltételes, bizalmi alapon tehát senkiről sem vonom én kétségbe hogy ügyes verekedő, ha állítja magáról hogy az akkor biztos tesztelte itt-ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!