Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Mit gondoltok Mariusz Pudziano...

Mit gondoltok Mariusz Pudzianowskiról?

Figyelt kérdés
Nekem ő a példaképem!

2014. jan. 18. 16:43
 1/7 anonim ***** válasza:
az MMA teljesítménye elég gyér, a többiről nem tudok nyilatkozni.
2014. jan. 18. 17:29
 2/7 anonim válasza:

Az én szemembe semleges.

Nekem kedvencem Anderson Silva.

2014. jan. 19. 08:47
 3/7 anonim ***** válasza:
Jó erőemelő és testépítő, de az itthoni médiahírekkel ellentétben nem MMA legenda sőt még az amatőr kategóriába is az egyik legrosszabbnak számít akinek úgy válogatnak a noname harcosok legrosszabbjai közül(és legtöbbször azoktól is kikap)...mindamellett ahogy hallottam alvilági dolgokban is érdekelt és már börtönben is ült. Én kifejezetten utálom őt is meg Robert Burneika-t is...:D
2014. febr. 6. 13:45
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom,én kb.6 meccsét,láttam,abból csak egyet vesztett el.
2014. febr. 6. 16:16
 5/7 anonim ***** válasza:
Lehet de attól függetlenül nulla akkoris a teljesítménye...Ja és azt nézd meg kiket vert meg eddig...:D totál ismeretlen neveket fogsz csak találni akikt sehol nem jegyeznek semilyen kategóriába...jó reklám van mögötte mivel híres erőember volt, sőt az egyik legjobb amerikai csapatot is lezsírozták neki hogy ott edzzen, de attól függetlenül inkább showmannek mondanám akinek néhány itteni amatőr is fejtörést okozna és mindenbizonnyal meg is vernék...:)
2014. febr. 6. 18:23
 6/7 A kérdező kommentje:

Bob Sapp nem híres?

Am ezt az alvilági dolgot honnan szedted?

2014. febr. 7. 15:02
 7/7 anonim ***** válasza:
Olvastam róla anno...Wikipédián is megtalálod szerintem. Bob Sapp kb a meccsei 90%-át lvesztette és ebből él pont hogy minden hétvégén megveri valaki egy hatalmas Show keretein belül...Ez az MMA legalja amit sehol nem jegyeznek. Még mindig aztmondom hogy a testépítésnél vagy az erőemelésnél kellett volna maradnia abba jó így csak nevetségessé teszi magát.
2014. febr. 8. 00:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!