Ha kondizok akkor rosszabb leszek karatéban?
Figyelt kérdés
Azt mondják,akadályozza a mozgást,meg lassabb leszek tőle.
De pl.edzésen van 2 gyerek,akik eléggé ki vannak gyúrva.Igaz,nem ilyen Mr.Olympiát,de elég nagy,szálkás izomtömegük van.
2014. jan. 10. 16:47
1/8 anonim válasza:
Fenét.
Nyújtani,kardiózni és karatézni kell akkor nem lassulsz.
Fe erősödsz.
2/8 anonim válasza:
Az, hogy gyúrsz egy kicsit nem fog sokat a karod a gyorsaságából veszíteni! Legalábbis nem jelentősen! Nyugodtan edzél! Küggyednekíí! Sok sikert! :)
3/8 anonim válasza:
attól függ mennyire akarsz nagy lenni mert egy bizonyos súly felett már belassulsz ígyis úgyis de ha csak felakarsz szedni magadra egy kis plusz izmot az semmiben nem akadályoz.
4/8 aikiboxer válasza:
Erre hamar meg fogod kapni a választ az első pár súlyzós edzés után. :) Az igazi nehézségekkel nem már "kigyúrtan", 5 év súlyzózás után fogsz találkozni, hanem az első hónapokban. :))
5/8 A kérdező kommentje:
Most néztem és Pudzianowski is MMA-zik,úgyhogy nem hiszem,hogy gond lenne.:D
2014. jan. 11. 20:08
6/8 anonim válasza:
nem véletlenül nincs "50-es" karja a legtöbb harcművésznek... Igen, nehezebb egy olyan kart megemelni, amin több a súly, (még ha ez izom is), de gondolom nem a VB-re készülsz, szóval ha gyúrsz 1-2 hónapot nem lesz bajod tőle :)
7/8 anonim válasza:
nem vagyok ienek híve orbavágom kifekszik osz cső
8/8 anonim válasza:
Egy bizonyos szintig szerintem jó dolog ha súlyzós edzést csinálsz viszont ahogy gyarapodik az izomtömeged úgy fogsz lassulni és ez ellen nem sok mindent tudsz tenni ha nyújtassz ha nem...másrészt szerintem az izületeket is tönkreteszi a nagy izomtömeggel való mozgás. Pudzianowski-t meg inkább hagyjuk mert szerintem egy szégyen amit csinál és jobban járt volna ha a súlyemelgetésnél marad...:D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!