Idén is a Red Bullok fogják uralni az F1-et?
Esélyes mivel ott van Newey tehát az aerodinamikával nem lesz gondjuk. Motorban jobb lehet a Mercedes meg a Ferrari.
Off: undorító lesz ez a v6-os korszak. Ez így már nem az autósport csúcsa.
Sok esély van rá, de remélem változik a helyzet.
Alonso már igazán megérdemelné a vb címet, mert nem semmi hogy mit művel négy éve.
Vettelt én sem bírom, jó az autója Alonso is megtudta volna csinálni a helyébe vagy Kimi vagy akár Hamilton is.
Bár az elgondolkodtató hogy Webber volt ennyire rossz vagy Vettel mégis csak a tehetségével tudta ennyire előre vinni a red bullt.
Mert ugye Webber harmadik lett, ha Vettel kocsijában is egy Webber szerűség ül, akkor nem nyertek volna bajnokságot?
(bocs ha értelmetlenül írtam le)
Vettel folyamatos győzelmei elvették a kedvem az f1 nézéstől, tavaly már csak a rajtot meg a díjátadást néztem meg, ritka volt ha végig néztem egy futamot, mert csak végig az volt hogy Vettel már leköröztte a fél pályát.
De legalább az a kérdés megmaradt hogy ki lett a második..
Jó lenne ha a szabályok változtatnának valamit a helyzeten, de a dupla pontnak pl nem lesz értelme ha Vettel uralom lesz, mert csak még nagyobb előnnyel győz.
Én meg remélem nem kell Vettel harcot nézni, Alonso igazán megérdemli már a vb címet. Én már nem vagyok Vettelre kíváncsi már elegem van belőle, még a kedvemet is elveszi az F1től.
Kimi-Hamilton-Alosno harc legyen, vagy felőlem akárki nyerhet csak ne Vettel.
Kimi is megérdemel egy címet a karrierje végén, már úgysem lesz ő évekig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!