Vajon tényleg a gépek fogják uralni a földet?
Szerintem tényleg. Bár remélhetőleg addig feltalálnak egy jobb oprendszert maguknak.
Mellékesen szerintem a gépek sosem fognak fellázadni, egyszerűen csak az emberek egyre jobban fognak tőlük függeni és végül már totál mindent ők fognak irányítani. Az is lehet, hogy az emberek egyszerűen ki fognak halni pár ezer év múlva, de a gépek tuti megússzák.
Szóval szerintem igen, de hogy egy klasszikust idézzek, "A világ így ér véget, de nem bummal, csak nyüszítéssel"
Ez a távoli jövő rejtelme még...de gondolj csak bele...már próbálják létrehozni a mesterséges agyat,chipeket ültetni az agyba.Ez oda fog vezetni hgoy a kettő teljesen egybeolvad.A kérdés már csak az hogy a gépeket milyen értelemben vesszük.Ezelőtt pár száz évvel voltak gépek?A mai világban az emberiség nem is bírna létezni nélkülük.
Ki gondolta volna hogy egy számítógép fogja akocsidat irányítani...ki gondolta volna hogy az ember elhagyja a Földet...és így tovább.Most hülyeségnek tűnik az elképzelés,pedig előbb utóbb el fog jönni
Nem is tudom, most még elképzelhetetlennek tartom, hogy olyan legyen, mint a Terminator-ban, de ki tudja mi lesz pár évtized múlva?
Az már biztos, hogy az emberek ki fognak halni (ha jól emlékszek 4-5 millió év múlva), addigra elég durva dolgokat feltalálhatnak.
ma 13:30:
Egy ideig ezt gondolja a szülő is a gyermekéről.
Lesz saját akaratuk...mint ahogy írtam...már kísérleteznek a mesterséges agy megalkotásán...
Majd mikor be tudják dugni magukat a konnektorba?AZ EMBER FOGJA MEGTENNI AZT A LÉPÉST.a laptopod is bedugod a konnektorba és akár 8 órát megy utána aksiról.Mennyi begyepesedett gondolkodású Neander-völgyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!