Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Egy alacsony ember le tudna...

Egy alacsony ember le tudna győzni bunyóban egy nála magasabbat?

Figyelt kérdés
Pl.Ha egy 160 centis és egy 190 centis összeverekedne,akkor mennyi az esélye,hogy az alacsonyabb győz?

2014. jan. 4. 21:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Bunda? Ezt mond Kunkli szemébe is. :)
2014. jan. 6. 16:20
 12/15 anonim ***** válasza:

Én magas vagyok, és gyengének nem lehet nevezni.

Egy nálam jóval alacsonyabb férfival edzem.

Azért, mert bármikor úgy 99% eséllyel elver, egyszerűen mert nagyon hatékony harcrendszert sokkal régebb óta gyakorol. Ennyi, nem számít a testmagassága, a képességket és a rutin számítanak.

2014. jan. 7. 09:28
 13/15 anonim ***** válasza:
Egyértelműen bunda volt a meccs, főleg aki ismeri Bob Sappet, aki a bunda király... Amúgy egyértelmű, hogy le tudna, Tyson is csak úgy csapkodta ki a nála jóval nagyobb ellenfeleket, vagy Fedor Emelianenko stb...
2014. jan. 10. 23:41
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem számit a testmagasság,Ismered azt a móndást hogy,Minél nagyobb annál nagyobbat esik,Ami nagyon fontos az a Tudás egy jo bunyos Aki alacsony sokkal előnyösebb Mert 3 szor olyan gyors mindt a nagy,Ami nagyon fontos A testsuly,Ha egy 30 kg os Pálca vagy akkor Hamar Ko!Viszont 100 kilot nem oda teszed ahova te akarod!189 cm 120 kg,Edző!
2019. jan. 23. 09:20
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem a sulyom ne lenne,A magassággal nem mennék semmire!
2019. jan. 23. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!