Egy alacsony ember le tudna győzni bunyóban egy nála magasabbat?
Figyelt kérdés
Pl.Ha egy 160 centis és egy 190 centis összeverekedne,akkor mennyi az esélye,hogy az alacsonyabb győz?2014. jan. 4. 21:32
11/15 anonim válasza:
Bunda? Ezt mond Kunkli szemébe is. :)
12/15 anonim válasza:
Én magas vagyok, és gyengének nem lehet nevezni.
Egy nálam jóval alacsonyabb férfival edzem.
Azért, mert bármikor úgy 99% eséllyel elver, egyszerűen mert nagyon hatékony harcrendszert sokkal régebb óta gyakorol. Ennyi, nem számít a testmagassága, a képességket és a rutin számítanak.
13/15 anonim válasza:
Egyértelműen bunda volt a meccs, főleg aki ismeri Bob Sappet, aki a bunda király... Amúgy egyértelmű, hogy le tudna, Tyson is csak úgy csapkodta ki a nála jóval nagyobb ellenfeleket, vagy Fedor Emelianenko stb...
14/15 anonim válasza:
Nem számit a testmagasság,Ismered azt a móndást hogy,Minél nagyobb annál nagyobbat esik,Ami nagyon fontos az a Tudás egy jo bunyos Aki alacsony sokkal előnyösebb Mert 3 szor olyan gyors mindt a nagy,Ami nagyon fontos A testsuly,Ha egy 30 kg os Pálca vagy akkor Hamar Ko!Viszont 100 kilot nem oda teszed ahova te akarod!189 cm 120 kg,Edző!
15/15 anonim válasza:
Nekem a sulyom ne lenne,A magassággal nem mennék semmire!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!