Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mitől eshet le az ember...

Mitől eshet le az ember vérnyomása?

Figyelt kérdés

Sajna, egyébként is elég alacsony a vérnyomásom, emiatt hajlamos vagyok rosszullétre, ájulásra. De azt nem értem, hogy ezt mi válthatja ki? Lehet, hogy egyszerűen elég annyi, ha pl sokat kell állnom egy helyben? Más is így van ezzel???

20 L vagyok.

2013. dec. 21. 18:31
 1/1 anonim válasza:

Nekem pont hogy magas a vérnyomásom, szedek is rá gyógyszert ami viszonylag hatásos, ellenállóbbá tesz engem azokkal a dolgokkal szemben, amik megnövelik azt. De ígyis figyelnem kell rá. pl szellőztetés híján 23 fok felett rövid időn belül (kb egy óra) romlani kezd a közérzetem, ilyenkor kikell menjek friss levegőre "lehűteni magam", előny ha hideg van (este és/vagy tél). plusz lehetőleg keveset célszerű ennem.

Alacsony vérnyomást szerintem az én megoldásaim ellentettjével kellhet kezelni. tehát mindíg egyél rendesen és tartózkodj melegben.

A mozgás/sportolás nekem jót tesz, de sztem az alacsony vérnyomásúaknak is célszerű mozogniuk.

2013. dec. 21. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!