Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Ennyit számít a versenyhelyzet...

Ennyit számít a versenyhelyzet vajon?

Figyelt kérdés
A hát edzések alkalmával olyan 10-12db húzódzkodásra vagyok képes 6 sorozatban,ha nagyon odateszem magam esetleg kimegy a 15db.Van egy ismerősöm,aki kihívott egy versenyre és odatett 20 ismétlést húzódzkodásból.Beledöglöttem,de kiment a 22,úgyhogy én győztem.88-90 körül vagyunk mindketten.Gondolom a versenyhelyzet miatt sikerülhetett,Szerinted miért,ha eddig soha nem ment ki eddig ennyi?A hagyományos változatot csináltuk a válltól egy kicsit szélesebb fogást,lendület nélkül nem a széles fogásút.

2014. jan. 4. 01:03
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem ez normális. Én thai box edzésen kinyomom az összes fekvőtámaszt amit kell de otthon amikor egyedül vagyok kb. a fele megy.
2014. jan. 4. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!