Szerintetek a quadozás sportnak számít? Miért igen/miért nem?
Annyira, amennyire a robogózás is...
Ecsém.. a sport nem ott kezdődik, hogy ülsz egy gép nyergébe, a gázkart tologatod hüvelykujjal, meg forgatsz egy kormányt. Akkor már legyen a pizzaevés is sport, mert ki kell nyitni a pizzásdobozt, szét kell szakítani a szeleteket, szádhoz kell emelgetni a falatokat...
hát azért ez szerintem nem csak "gázkartologatás hüvelykujjal és kormányforgatás" http://www.youtube.com/watch?v=sMbsQQaPiSc ;)
ha egyszer kipróbálnál egy versenyquadot, egy komolyabb pályán, nem így nyilatkoznál...
az első kanyarban felborulnál a francba, és mentőért sikítoznál, mert felkelni nem tudnál...
ha netán túl is jutnál egy kanyaron, az első ugrón nyomnál egy olyan csőröst hogy csoda ha megtaláljak a gerinced...
Szeretem mikor valaki kérdez valamit, és ha nem tetszik neki a válasz, akkor bekeményít :D
n y o m o r u l t
Mert te aztán úgy quadozol mint a videón a srác.
Hülyegyerek.
Bármilyen majom tud egy gázkart húzni te szerencsétlen.
Sport... az.
Vazze mondom, hogy legyen sport a pizzaevés is ( http://www.youtube.com/watch?v=dnqAlli0aaY)
Bezzeg ha kipróbálnád a vesenypizzaevést :)
Nem tudom, hogy te hogy tudnál betolni ennyi pizzát, de szerintem te már a felénél mentőért hörögnél...már ha nem kapnál izomlázat ennyi pizzaszelet emelgetésnél.
Attól függ, hogyan definiáljuk azt, hogy sport, mert szerintem mindenkinek némileg más kép van arról a fejében, hogy mit jelent ez a szó.
Én sosem quadoztam, de azt tudom róla, hogy fizikailag igencsak megterhelő, annak ellenére, hogy egy gépen ülsz, hiszen minden mozgásra reagálsz valahogy a testeddel. Sportértéke úgy is van, mint az ügyességi sportoknak, hiszen kormányzod azt a járművet.
Ugyanakkor az ilyen tevékenységeket alapvetően a technikai sportok közé szoktuk sorolni, mivel a technika végzi az oroszlánrészét a dolgoknak, te viszont amit csinálsz rajta, ahhoz kell az ügyesség, rátermettség és az erőnlét is, mint egy normál sportnál is.
Pizzaevéshez:
Taxidermiát remélem mindenki ismeri, alapmű.
Egyébként ha az evőverseny sport lenne, akkor vajon doppingnak számítana a mandula eltávolítása? Csak mert többször olyan gyorsan tud enni, akinek nincsen :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!