Milyen jótékony hatásai vannak a gördeszkának? :D
Figyelt kérdés
Milyen jótékony hatásai vannak a gördeszkának?:D2013. dec. 27. 13:12
1/10 dirtboy válasza:
nehéz tárgyakt rá emelve könnyen arrébb tudsz görgetni,ezzel kímélve magad.
2/10 anonim válasza:
Komolyabban. Fejleszti az állóképességet, kíválló kardió ezésnek, ez mellett fejleszti a reakció kézségetm mármint ha használni is szeretnéd. Önmagában a gördeszkának, nincs nagyon semmilyen hatása, max esztétikai, ha kirakod a falra ;)
3/10 aikiboxer válasza:
Tényleg jó kardiónak? Csak mert amit szoktam látni tereken a deszkásoktól, hogy ugrabugrálnak-trükköznek -- nekem ettől az amúgy 45-ös pulzusom szerintem 50-re se menne fel...
4/10 aikiboxer válasza:
(Jól van, túloztam... Most kíváncsiságból megmértem egy nagy kávé és aktív háztartási teendők után és 56... De nem hiszem, hogy a deszkától sokkal feljebb menne...)
5/10 A kérdező kommentje:
http://www.youtube.com/watch?v=PcbCCFb0zXI azért egy ilyentől :DDDD
2013. dec. 27. 16:27
6/10 aikiboxer válasza:
Hú de komolyan nyomja... Néhány trükk még kilassítva is CGI-nek tűnik... :)))
(De azért mindketten tudjuk, hogy a trükköket egyenként gyakorolják, nem jelent folyamatos mozgást, a sportértéke ennek azért nagyon kevés.)
7/10 Beniy válasza:
Azért nagyon sokan vannak ám, akik deszkával járnak mindenhova. :) Menj el egy deszkás piknikre. Az kb. 10 km, ott tuti, hogy feljebb megy a pulzusod. Vagy menj el egy kicsit poolozni. Egy olyan tíz perc után fix, hogy nem lennél ennyire tele energiával. :)
9/10 anonim válasza:
a kutyám nekiesik a gördeszkásoknak. mindig jót röhögök, ahogyan megkergeti a lámákat. ha meg nem elég gyorsak, akkor nem kell vacsora a dögnek :D
10/10 Danisk8 válasza:
Miert basztatjatok a deszkasokat? amugy hidd el eleg sok sporterteke van. 1 óra után a kabatodat is atozzadod es olyan combizmod lesz. Es az nem cgi. Van amit én is megtudok onnan. Rodney Mullen a gördeszka trükkök nagy részének felalálója.a kickflipet is ő találta fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!