Milyen kezdő Bmx-ek ajánlanátok?
legyen olcsó és strapabíró
170cm 80kg körül vagyok elég testes alkatú. milyen lenne jó streethez
Te nagyon át akarod bszni kedves első a palánkon :D.
47 ezerért Mali? Na álljunk már meg...
Mongoose Haro Mali full használhatatlan mind...
Mi számít olcsónak? 5000 ftért már kapsz egy ilyen mali szintű bmx-et használtan, csak körül kell dikházni.
Amit én ajánlok az a WTP, mert viszonylag olcsó és tök jól felszerelt. A legjobb kompletteket ők csinálják szerintem ennyiért. Justice vagy Reason jó kezdésnek.
A hangsúly a viszonylagosságon van, mert nem véletlen van ennyi rolleres, hanem mert nagyon drága lett az egész sport mióta bejöttek a szuperkönnyített többszörösen húzott Cromoly alkatrészek meg a CNC-zett alumínium cuccok. Normális vázgeometriával már nem kapni Hi-ten vázat csak ilyen ezer éve elavultat, mint az a mali. Erősített váz, hogyne... A hegesztésen fog eltörni még az első héten.
Amire figyelni kell, hogy ez évszázadi szabvány BMX-et vegyél, a WTP-k ilyenek. Mid BB intgergrált villacsapágy hátul 14mm elől 10mm tengely 9t hátsó agy 25t lánctányér, ezekre lehet építeni, lesz pénz lesz jobb. Amit ezek a malik tudnak az olyan, hogy USA BB (vagy még csak EU) 18t-48t áttétel 10mm-10mm tengely bedugós ráütős villa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!