Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Milyen kezdő Bmx-ek ajánlanátok?

Milyen kezdő Bmx-ek ajánlanátok?

Figyelt kérdés

legyen olcsó és strapabíró

170cm 80kg körül vagyok elég testes alkatú. milyen lenne jó streethez

2013. dec. 14. 20:09
 1/4 Beniy ***** válasza:
Talán ő? [link]
2013. dec. 14. 21:26
 2/4 anonim ***** válasza:

Te nagyon át akarod bszni kedves első a palánkon :D.

47 ezerért Mali? Na álljunk már meg...

Mongoose Haro Mali full használhatatlan mind...

Mi számít olcsónak? 5000 ftért már kapsz egy ilyen mali szintű bmx-et használtan, csak körül kell dikházni.

Amit én ajánlok az a WTP, mert viszonylag olcsó és tök jól felszerelt. A legjobb kompletteket ők csinálják szerintem ennyiért. Justice vagy Reason jó kezdésnek.

A hangsúly a viszonylagosságon van, mert nem véletlen van ennyi rolleres, hanem mert nagyon drága lett az egész sport mióta bejöttek a szuperkönnyített többszörösen húzott Cromoly alkatrészek meg a CNC-zett alumínium cuccok. Normális vázgeometriával már nem kapni Hi-ten vázat csak ilyen ezer éve elavultat, mint az a mali. Erősített váz, hogyne... A hegesztésen fog eltörni még az első héten.

Amire figyelni kell, hogy ez évszázadi szabvány BMX-et vegyél, a WTP-k ilyenek. Mid BB intgergrált villacsapágy hátul 14mm elől 10mm tengely 9t hátsó agy 25t lánctányér, ezekre lehet építeni, lesz pénz lesz jobb. Amit ezek a malik tudnak az olyan, hogy USA BB (vagy még csak EU) 18t-48t áttétel 10mm-10mm tengely bedugós ráütős villa.

2013. dec. 15. 11:12
 3/4 anonim ***** válasza:
A másik meg a street... Szerintem park alapokkal sokkal könnyebb lesz elkezdeni streeten nyomni, mint fordítva.
2013. dec. 15. 11:13
 4/4 anonim válasza:
Ne vegyél BMX-et hajrá monti.
2013. dec. 31. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!