Szeretnék gördeszkát vásárolni, kezdő vagyok, mit ajánlanátok? (több lent)
Figyelt kérdés
Szóval 15 éves fiú vagyok. Van gördeszkám, de gyerek méretű. 62x15 cm ha jól tudom. Ezen megtanultam ollie-zni, de olyan helyen használtam eddig ahol nemlátott senki. szóval hogyha városba szeretnék vele ki menni, nemtudom h ki-e röhögnének vagy valami. Szóval szeretnék egy rendes méretű skate-t. Nincs sok pénzem rá. Ezért azt szeretném megtudni, hogy a teszkóban (esztergom) kapható-e gördeszka, ami bírja a strapát ?2011. aug. 22. 17:54
1/4 anonim válasza:
igen kapható a tescoba gördeszka de ha rám hallgatsz akkor ne vegyél ott deszkát mert elég hamar tönkre megy és MAX gurulni lehet vele .Ha nem tudsz túl sokat rá szánni akkor a hervisbe vagy a decathlonba nézz körűl ott ilyen 5-10 ezer forint körűl találsz deszkát :)
2/4 A kérdező kommentje:
Hát, nemnagyon vágom ezeket. nem magyarországi vagyok :S de esztergom-ba járok szál ott lenne a legjobb
2011. aug. 22. 21:15
3/4 anonim válasza:
aha értem hát akkor talán még azt tudom mondani hogy netről rendelj egy viszonylag olcsó de jó deszkát..
4/4 anonim válasza:
a Choke márkájú deszkák jók jó a mintájuk és városba is tökéletesek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!