Egy kúra belefér a napozinból?
Figyelt kérdés
ennyit akarok aztán fenntartani a felszedett "izmot" mert mielőtt lehurrogtok, évek óta tolom,de mindig van valami,lábtörés kéztörés stb aztán visszaesek,lábtörés után úgy jöttek fel a kilók h nem igaz,msot sikerült ledolgoznom,de jó lenne megint nekiállni és arra gondoltam egy kúra beleférne talán...2009. nov. 23. 21:58
11/14 anonim válasza:
Én mint testépítő azt mondom, hogy a világ LEGNAGYOBB idiótája vagy! Látom a világon semmit nem értesz a szteroidokhoz, továbbá az étrenddel sem vagy tisztában...
Ahhoz hogy valaki ezekhez nyúljon legalább:
-LEGALÁBB 2 év edzésmúlt
-kifogástalan étrend
-rengeteg anyagi fedezet ( havi 120.000 minimum!)
-mérlegelni, hogy megéri-e
-hihetetlen önfegyelem
-genetikai határ elérése
Üdv!
12/14 anonim válasza:
Igen persze, ez igaz, én csak megmondtam neki hogy lenne jó, de nem az én felelősségem hogy ő mit csinál:D
13/14 A kérdező kommentje:
De én nem azt kérdeztem, h mi kell hozzá, mert ezeknek majd utána lesz járva, ha úgy döntök h elkezdem,a kérdés az volt h megéri e ahogy Te is írtad?egy kúra nem több
2009. nov. 24. 20:10
14/14 anonim válasza:
újra a testépítő vagyok. Egy kúrával nem érsz el semmit! Ha nagyon profin csinálod is maximum 2 hónapig marad rajtad, de nem napozimtól. Ha abbahagyod akkor heti 2-3 cm visszaesésre számíthatsz! Amit cuccal értél ezt azt csak cuccal is fogod bírni fenntartani! Ne higgy a sok idióta f@szparasztnak akik mást mondanak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!