Egy kúra belefér a napozinból?
ööööö a lábtörésem nem annak köszönhető h félreléptem hanem volt alkalmam kipróbálni milyen is az amikor kiszállok a szélvédőn és a kukoricásban állok meg,aztán rosszul érkeztem és eltört:S
mellesleg az orvos is mondta h a fizikai állapotomnak köszönhetem h nem lett nagyon bajom, mert mások az ilyet bordatöréssel meg stb-vel "ússzák meg".
Az a baj h akikkel konditerembe járok azokon nem azt tapasztalom h annyira gáz lenne a napo, volt aki beszedett egy kúrát felfújta,aztán elkezdett zabálni mindent tömegnövelőt mellé még fehérjét vitamint stb aztán megmaradt:P
Csak annyi h na legyen már megint valami eredménye mert már kezd elfogyni a kitartásom:S h mindig nekimegyek,csinálom szépen ahogy kell fejlődök lassan de biztosan aztán paff:S
Szal ezért kellene h feltolom magam egy 4-5 kilóval,azt mondják az tuti aztán megint nyomnám ahogy kell...
Bocsi, félreértettelek:)
De akkor egy kúra szerinted se gáz?
Mert nekem mindenki azt mondja h akkor lesz az ilyen cuccokból baj ha már több hónapon,éveken keresztül szeded,jah meg most állítólag kijött valami új napozin, erről tudsz valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!