Miért van az hogy a régi Testépítők teljesen máshogy néztek ki mint a mai Bajnokok?
Figyelt kérdés
Például nekem Lou Ferrigno alakja (Pumping Iron-ban) sokkal jobban tetszik mint pl Phil Heath-é.
Annyi hogy manapság már több cuccot nyomnak?
2013. nov. 17. 16:59
1/7 dirtboy válasza:
ma már nagyobb izomtömeget tudnak elérni valamint az arányok is átalakultak mert a tömegszörnyek lettek a /menők/
3/7 anonim válasza:
montez lelőtted a poénomat, én is ezt akartam írni...
4/7 anonim válasza:
Akkor jó, ha ezt akartad írni, legalább látja a kérdező, hogy így van.:)
5/7 *Glissade* válasza:
Szerintem a régi testépítők jobban néztek ki mint a maiak.
6/7 anonim válasza:
Régen sokkal többet adtak a callisthenic edzésekre, mára ez a testépítésből kihunyt (tisztelet a kivételnek), átvették a gépek a szerepet. Persze ez nem azt jelenti, hogy az "öregek" nem használtak súlyokat, csak hibriden edzettek. Rájuk mondják, hogy tényleg erős emberek. Önmagában se a callisthenic, se az izolált edzés nem ad tökéletes erőt, mert az egyik megtanít összehangoltan dolgozni, a másik meg megadja az erőt. Ha a kettő egyensúlyban van, akkor lesznek a hihetetlenül erős emberek, mint a régi idők Mr. Olimpiái!
7/7 anonim válasza:
A régi versenyzőket nem csinálták fel.A maiaknak gondolom azért akkora a hasuk,mert 7-8 hónapos terhesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!