Ingyenes gerinctorna van-e valahol Budapesten?
persze.
a menete-háziorvos beutal reumára-a reumán beutalnak gerinctornára és mehetsz is ingyen 10-15 alkalmat.
ha a 10 alkalom végére még nem tudod fejből a gyakorlatsort és akarsz még járni,nem akarod otthon végezni,akkor simán kiírnak még 10 alkalmat.
plusz az sem mindegy,hogy miféle gerinctorna lenne jó neked,milyen jellegű a problémád,ezért is kellene az orvos a hozzád illő gyakorlatsor.
ingyenes jóga.
jógafesztiválokon van rengeteg stand,ahol jóga klubok reklámozzák magukat.
körbemész és mindegyiknél besarcolsz egy ingyenes edzést,jegyet,plusz a helyszíneken is van nyilvános óra.
Köszönöm szépen:)
A reumán már voltam nem is egyszer, jártam is Debrecen vezető gyógytornászához. Akkoriban munkanélküli voltam, így időm is volt rá, de most ez sci-fi lenne összeegyeztetni az életemmel. A jövőben elég sokat leszek Budapesten, Debrecenben ismerem ezeket az ingyenes lehetőségeket, persze, hogy személyre szabott és nagyrészt otthon csinálom. De néha jó lenne elmenni egy csoportba is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!