Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Ha megvagyok olyan kigyúrt...

Mader kérdése:

Ha megvagyok olyan kigyúrt mint egy pankrátor 110kg vagyok, van egy jó managerem aki erre szenteli az életét képzett, és megbízható, van elegendő pénzem, van esélyem bekerülni a wwe-be?

Figyelt kérdés

2013. nov. 2. 19:30
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

nézd meg john morrisont milyen formája van és milyen képességei.

és ő sem kellett a wwe-ben nem hosszabbították a szerződését.

de persze ha kijutsz amcsi pankrátor suliba,rendszeren fellépsz kisebb szervezeteknél,perfekt az angolod,a magasságod is oké nem csak a súlyod,akkor jobbak az esélyeid,mint egy mezei álmodozónak.

2013. nov. 2. 20:40
 2/9 anonim ***** válasza:
Ez még kevés... Nem elég a pénz meg a test... Azt a tested kell tudnod dobálni is, mozdulatokat begyakorolni...stb Kisebb versenyeken hírnevet szerezni...stb De az se árt ha jó beszélő képességed van, ráadásul angolul... szóval anygol felsőfokú nyelvvizsga az a minimum... Aztán majd a WWE eldönti...
2013. nov. 2. 20:40
 3/9 aikiboxer ***** válasza:
0%
Árulja már el valaki, mit találtok szórakoztatónak ebben a pankrációban, mert nem értem...
2013. nov. 3. 00:34
 4/9 anonim válasza:
100%
Ahhoz jól kell tudni mindent. A wwe elsősorban is a diplomásokat veszi fel. És előtte éveket kell gyakorolnod más szervezeteknél, amíg ott felfedeznek. És tegyük fel hogy felfedeztek, tehetséges vagy, és szerződést kötsz a wwe-vel, akkor sem egyből a raw-ba kerülsz hanem az nxt-be, és ott is évekig foglalkoznak veled amíg bejutsz a nagyok közé. ( Röviden ennyi)
2013. nov. 3. 07:54
 5/9 anonim ***** válasza:

aikiboxer: És te mit tartasz szórakoztatónak a showműsorokból meg a szappanoperákból? A WWE ugyan ez... szórakoztatás a célja, és szerintem jó kis műsor. :)

A magasság mennyi ami elfogadott? Hát úgy 185cm felett asszem...

2013. nov. 3. 08:20
 6/9 aikiboxer ***** válasza:
77%
#5: Ja, én ezekben semmit. Akkor értem már, miért nem szórakoztat a pankráció sem... :D
2013. nov. 3. 08:38
 7/9 anonim ***** válasza:
43%
Jajh már megint a wwe... Esélyed sincsen bekerülni, jó lenne ha ezt mindenki felfogná. Akik nem Amerikaiak azok is max. úgy kerültek be, hogy rohadt jók a ringben és a mikrofonnal is és mellette még nagyon nagy nevek voltak. Ameddig nem leszel egy nagy nevű, nagyon elismert független pankrátor, mint pl. El Generico addig az esélyed a wwe -be 0%...
2013. nov. 3. 15:11
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Elsősorban Európában szerezz hírnevet, szerintem kezdésként kezd a magyar HCW-nél, onnan folytathatod Hollandiában a PWH-nál (ők "összeköttetésben" vannak a HCW-vel), vagy esetleg más más országokban, utána Angliában, és végül ha már így jó híred van, megpróbálkozhatsz az NXT-vel.:) nem lehetetlen.. de a pénz, test, manager nem minden.. de nem árt ha van :)
2013. dec. 28. 06:18
 9/9 Mr. Red White válasza:
#7: Azért nem mondanám hogy esélytelen, hiszen a WWE-ben rengeteg külföldi pankrátor van. Pl.: El Generico aki jelenleg Sami Zayn néven az NXT-ben van kanadai-mexikói. De Christian, Edge, és a Hart család kanadaiak, Wade Barrett (Bad News Barrett), William Regal, The British Bulldog, és jelenjel az NXT-ben elég sokan brittek. Drew McIntyre skót, Santino Marella kanadai-olasz, Antonio Cesaro svájci, Rey Mysterio, Sin Cara, Alberto Del Rio mexikóiak. Kofi Kingston ghánai, Ezekiel Jackson guyanai, Justin Gabriel Dél-Afrikai! De Dolph Ziggler anyai ágon magyar (Nick Nemeth az igazi neve). De a múltban is igaz volt a WWE nemzetközi sokszínűsége. Például egy ringben El Toro Europeo néven jegyzett világsikert elérő személy valódi neve Wéber Árpád! Szerintem nem nehéz kitalálni hogy nem amerikai volt, de még csak nem is német. Szóval ha van hozzá tehetsége és esélyt kap európában (ahol bizonyít) akkor nyitva az ajtó ha nem is egy WWE-re de minimun egy TNA vagy RHO-ig eljuthat.
2014. jan. 11. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!