Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Hogyan lehetnék Pankrátor? (A...

Hogyan lehetnék Pankrátor? (A Legnagyobb álmom a WWE)

Figyelt kérdés

Kérek minden válaszolót, hogy tartalmas és jó/hasznos válaszokat adjanak.

-Köszönöm-

2013. okt. 26. 12:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
2013. okt. 26. 12:44
 2/11 anonim ***** válasza:
Szerintem előbb a színművészeti egyetemre kell járnod
2013. okt. 26. 12:54
 3/11 A kérdező kommentje:
Miért menjek Egyetemre?
2013. okt. 26. 12:57
 4/11 anonim válasza:
mert az megvan szervezve
2013. okt. 26. 13:05
 5/11 anonim ***** válasza:
47%
Mert kamu az egész. A pankráció csak színészkedés, a közönség szórakoztatásáról szól. Egyik mérkőzés sem valódi, előre megírt forgatókönyvet játszanak le, előre megbeszélték ki fog nyerni, milyen fordulatok lesznek a showban stb... előre tudják ki mit fog ütni, ritkán van improvizáció. Ennek megfelelően minden ütés előre begyakorolt, egyik sem annyira fájdalmas, mint aminek látszik. Ha szeretnél bizonyítékot menj fel youtubera, lassított felvételen látszik, hogy sok esetben meg sem ütik egymást, csak mint a filmekben úgy csinálnak. A "sport" nem más, mint nem hivatalos kaszkadőrök színészkedése.
2013. okt. 26. 17:02
 6/11 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy színjáték.

De a kérdés az az volt, hogy hogyan lehetek Pankrátor

A WWE-be hogyan tudnék bekerülni?

2013. okt. 26. 19:40
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Én nem akarom elvenni a kedvedet, de még egy Magyar pankrátor se került be a WWE-be. Ahogy én sem.
2013. okt. 27. 09:16
 8/11 anonim ***** válasza:
Szerintem felejstd el a WWE-t... Világ szinten nagyon sokan akarnak oda menni, és nagyon ekvés embert válogatnak oda be... Persze próbálkozni lehet... HCW-t javaslom, meg egy felsőfokú angol nyelvvizsga az a minimum, hiszen ez amerikában van. Amúgy írd be googleba már volt ilyen kérdés...
2013. okt. 27. 09:41
 9/11 anonim ***** válasza:
WWE -be? Még Amerikai ként is szinte lehetetlen bekerülni... Ha esetleg egy rohadt nagy név vagy a független szervezetekben mnit pl. El Generico (remélem halottál róla, mert ha nem akkor húzd le magad) akkor van esélyed bekerülni...
2013. okt. 27. 12:00
 10/11 anonim válasza:
100%
7# embernek mondanám, hogy nincs igaza, mert egy Hungarian Hummer nevű pankrátor eljutott a WWE kisebb szervezetébe.Aki pedig igazából néz pankrációt, az tudhatja, hogy Dolph Ziggler félig Magyar, Batistának pedig az edzője volt Magyar!
2013. nov. 2. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!