Hol vannak az ember testének KO pontok, vagyis gyenge pontok?
Figyelt kérdés
Gyormorszáj-on kívül?2013. okt. 4. 07:32
1/8 anonim válasza:
állcsúcs, állkapocs, nyaki verőerek és a legfontosabb: az 5 pontos szívrepesztő technika :)
2/8 anonim válasza:
Állcsúcs, fültő, oldalborda, herezacskó.
3/8 anonim válasza:
Ja és ha tarkónvág valaki bottal nemigen kelsz fel egy darabig.
4/8 anonim válasza:
halánték, szem, torok, fültő, tarkó a fejtető közepétől picit a koponya alja felé, (ennek a pontnak az ingerlése elég súlyos agyrázkodáshoz vezet), hasfalon a máj, epe felőli rész...nagyon érzékeny, rúgtam már itt meg edzésen embert, nagyon fájdalmas tud lenni, a nemi szervek, és a könyök alatti résznél a nyirokcsomók(de azt tanulni kell hogy hol helyezkedik el, mert laikusként fogdoshatod te a kezét bárkinek, nem fogod megtalálni, de ha egy hozzáértő ott elkapja a kezed, a falat is levakarnád, úgy fáj.
5/8 anonim válasza:
a comb aljának a külső fele is lehet ko pont,meg a sípcsont.
pl valakit bikából sípcsonton rúgsz.
az ujjak is gyenge pontok és sérülékenyek.
megfogod 1 vagy 2 ujját dulakodás közben,hátrafeszíted és azonnali padló,pokoli fájdalmat okoz már a feszítése is.
6/8 anonim válasza:
Korbács olvtárs pontosan fogta össze a legfontosabbakat, talán a gyomorszájat nem említette, aminek az erõs megütése sokkal traumatikusabb, mint azt a bunyós filmek közvetítik. Ezekben a gagyi ökörségekben sokszor lefogja két aljas gencter a pacienst, a harmadik meg gyomrozza,---akár tízszer is. Mint harci játékokban és martialis sportokban valaha ismerõs ember, (aki kapott is rendesen az évek alatt), kijelentem hogy egyetlen masszív gyomorszájra bevitt ütés padlóra teszi az embert, a többi már csak kegyetlen szadizmus, ami már nem effektív, csak kínzás. Énnekem volt hogy bevitt valaki egyet a gyomorba, és percekig alig kaptam levegõt, + hánytam, meg amit akartok. Tehát ez is egy -ütésre roppant érzékeny- terület, nem véletlen, hogy tisztességes boxmeccsen nem lehet gyomorra ütni. Pokoli fájdalmat jelent még a könyöknek 1-1 bizonyos pontja, amik ha vigyázzban állunk a karokat combhoz szögezve: kb 45 fokos szögben mutatnak a testen kívülre. Néha beverem ezt a pontot valami kemény tárgyba, és még az anyumra is átkokat szórok, hogy miért szült erre a borzalmas világra. Hehehehe!
7/8 anonim válasza:
Ha biztos vagy abba hogy meg tudod ütni biztosan.Akkor a tenyereden a hüvelykujjadnál van az izom és ha azzal egy egyenes és erőteljes ütést le tudsz adni a két melizom közé nyert ügyed van.
8/8 anonim válasza:
Szerintem bármely pont lehet gyenge pont, ami megfelelő technikával és erővel van ütve, vagy rúgva. Szerintem KO bármely rúgástól és ütéstől lehet, persze vannak kimondottan sérülékeny testrészek, mint a fejünk, vagy a hasi szerveink....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!