Capoeira nadrág tök mindegy milyen?
Figyelt kérdés
Azt szeretném kérdezni hogy tökmindegy milyen színű a capoeira nadrág vagy fehérnek kell lennie??? Most fogok elkezdeni szóval valaki mondja meg a választ kérlek2013. szept. 19. 17:56
1/4 anonim válasza:
Kényelmes legyen.
Miért nem kérdezed meg, hogy milyen színt várnak el? Ha szivárványb.u.zik, akkor lehet ragaszkodni fognak a fehérhez mert tudod, az minden szín összessége.. De alapvetően edzeni bármilyen gatyában tudsz, nem a szín a lényeg hanem hogy ne rúgják ki a fogad, nem?
2/4 anonim válasza:
Általában fehér, de az edzőnké például világoskék színű, citromsárga csíkkal az oldalán, és fehér betűkkel van ráírva, hogy "CAPOEIRA". Én pedig a taekwondo gatyámba járok capoeirázni, judós haverom pedig a judo nadrágjába. Magasról tesznek, hogy milyen a gatya. Bő legyen és kényelmes, tudjál benne kényelmesen mozogni és könnyen rúgni, ez a lényeg.
3/4 anonim válasza:
az előttem szólóknak igazuk van, viszont ilyen capoeirás rendezvényekre vagy fellépésre vagy övvizsgára elvárják az ugynevetett "abadát" ami egy sima fehér laza gatya övtartó cuccal és csakis erre szabad felvenni az övet
4/4 anonim válasza:
"az előttem szólóknak igazuk van, viszont ilyen capoeirás rendezvényekre vagy fellépésre vagy övvizsgára elvárják az ugynevetett "abadát" ami egy sima fehér laza gatya övtartó cuccal és csakis erre szabad felvenni az övet"
Én két övvizsgán is voltam már ... a taekwondo nadrágomban. :D Ez nem feltétlenül igaz, hogy kell az abada. Igen tudom az lenne a tradíció meg minden, de nem harapnak egyáltalán ha nincsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!