Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Budapesten tudnátok olyan...

Budapesten tudnátok olyan helyet mondani ahol jól tanítják a capoeira-t? Meg menyire tanulható?

Figyelt kérdés

Thai box, Kick box, Box, Shotokan, Utcai harcot tanulok és még szeretnék mellé Capoeira-t is csak hát nehéz olyan mestert/tanárt találni aki nem csak a pénzért csinálja hanem azért hogy átadhassa a tudását.

Azt nagyon meg köszönném ha tudnátok ajánlani olyan helyet ahova megéri menni :)

Válaszokat előre is köszönöm!!

2013. júl. 29. 11:57
 1/2 anonim válasza:
Hát én most kezdtem el capoeirázni és nagyon megteszett nem csak azért csinálom hogyha 1x egy hülyegyerek belém köt akk a szar is kiverjem belőle :D hanem azért is mert megtetszett a zene is meg jo fej az edző is nem magyar braziliai nem vagyok rasszista de fekete ami tök jó hisz végülis ők alakitották ki.. jobb mintha.magyar edzőm lenne vagyis sztem :D én a 17.kerületbe járok capoeirázni Rákos keresztúron és azon belül Vigyázó Sándor művelődési ház :) értesits privátba majd ha találtál már-e vagy ha ide fogsz járni ahova én akk főleg értesits privátba :)
2013. szept. 23. 21:44
 2/2 anonim ***** válasza:

Capeirával senkiből nem fogod még a port se kiverni nem ,hogy a szart.

Max elkezdesz táncolni és hülyére röhögi magát.

2014. febr. 5. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!