Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Rey Misterio és Sin Cara...

Rey Misterio és Sin Cara kilépett a WWE-ből, mert mostanában nem szoktam látni? Mi lett velük?

Figyelt kérdés

2013. szept. 15. 16:01
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem, nem léptek ki, csak kispadon ülnek...

Egyébként Rey Mysterio már visszatért, idézem: "A napokban maga Rey Mysterio számolt be arról, hogy idén szeptemberben vissza fog térni és célba szeretné venni a WWE övet, több külföldi hír portál megerősítette, Rey Mysterio már az augusztus 20. megrendezett live eventen ott volt. A pletykák szerint erre azért volt szükség, hogy felmérjék az állapotát, ami úgy tűnik pozitív eredménnyel végződött, hisz a maszkos pankrátort hírdetni kezdték az jövőheti és az azt követő összes live eventre, többek között a Mexikóiakra és a Kanadaiakra.

A kérdés már csak az, mikor tér vissza a képernyőre, és, ha visszatér, milyen szerepet szánnak neki?"

Sin Cara már más történet... de róla is tudok idézni: "A WWE hétvégén Mexikóban turnézott, ahová többek között Alberto Del Rio, CM Punk, Rey Mysterio, RVD és Big Show is hírdetve voltak, míg Sin Cara nem!

Spekulációk szerint Sin Cara az új fejlesztői részlegen tölti minden idejét, amit csak lehet, ám többen arról pletykálnak, Cara már azért is nem mehetett Mexikóba a house show-kra, mert a WWE vezetősége haragszik azért, mert törött újjal félbeszakította a meccsét Alberto Del Rio ellen.

Én, mint szerkesztő úgy vélekedek róla, olyan karaktert kapott, amit a WWE nem dob el, ezért úgy gondolom a fejlesztői részlegen tölti idejét, a többi pletyka csak az irigységből fakad, hisz rengeteg alul értékelt pankrátor irigykedhet rá, hisz sokat hibázott a karrierje során, még sem rúgták ki, vagy került vak vágányra. Ennek a fő oka Triple H, aki rajong Caraért."

2013. szept. 15. 18:35
 2/5 anonim ***** válasza:
Szóval várhatóan Rey Misterio vissza fog majd térni a képernyőkre, október-november körül. Nem tudom mit csinált, de azt hiszem volt valami műtétje és lábadozott... Sin Cara sokat hibázott, így nem sok szerepet kap. Mint írtam is, a színfalak mögödd dolgozik valamit, de sajnos ringbe nem lép mostanában. #1 votlam.
2013. szept. 15. 18:39
 3/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! Pedig Carát annyira szeretem!
2013. szept. 16. 19:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Itt megtalálod a legfrissebb híreket a WWE-ről: [link]
2013. szept. 17. 07:48
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi!
2013. szept. 19. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!