Mennyi idősen öreg az ember, hogy elkezdje a parkourt?
Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy nem feltétele, hogy előtte atletizáljon az ember, bár semmiképpen nem hátrány. Azt is tudom, hogy jó fizikum kell hozzá, ami még hiányzik, de dolgozom az ügyön gőzerővel :) Úgy kb másfél két év masszív gyúrás előtt állok, akkor már szerintem a fizikumom alkalmas lesz rá. Most vagyok 19, kb 21 lennék akkor értelemszerűen. Akkor már késő lenne, és felejtsem el, vagy belevághatok?2013. aug. 23. 19:34
1/3 anonim válasza:
A barátnöm 34 évesen kezdte el, és jól megy neki.
2/3 anonim válasza:
21 évesen még bőven belefér, de amúgy szerintem ez a nem kell hozzá előélet ez egy baromság.
Jól teszed, h edzel előtte, főleg saját testsúllyal kellene.
Legalábbis ha az első x órát nem csak szimpla futással meg max bukfencezésssel akarod tölteni.
3/3 A kérdező kommentje:
A Fegyencedzést gondoltam alkalmazni tréning gyanánt kiegészítve futással. A második hónapja csinálom, eddig négy kilóval vagyok könnyebb (nem voltam soha kövér, valószínűleg a combomból tűnt el egy kis zsír:)
És hogyan találok parkour srácokat. Az utcán nem hiszem, hogy odamegyek hozzájuk, mert nem szoktam látni, legalábbis ahol én járok Pesten ott nem. A neten keressek srácokat, akikkel eljárok ide oda, és mutatnak trükköket?
2013. aug. 23. 23:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!