Mit értetek "divat sportoló" alatt?
"divat deszkás" "divat bmx-es" "divat boxoló"stb...
én is igazából "divatból" kezdtem el deszkázni,mert nagyon tetszett és a barátaim közül is egyre többen deszkáztak.
Kipróbáltam,megtetszett :)
el szoktam újságolni a barátaimnak hogy deszkázok,mikor megkérdezik,illetve érdeklődnek.
Te mit értesz divat alatt?
A divat alatt azt értik, h addig nyomja míg le nem cseng meg akkor kezdte el mikor fel lett kapva.
Szal itt a motorozás.
10 évvel ezelőtt alig volt motoros az utakon most meg naponta halnak meg, mert az utolsó hülye is vesz magának aztán azt hiszi, h tudást is kap mellé.
Meg van ugye a sok "nembírokmagammal" idióta, akik kitalálnak kínjukban valami baromságot mint a homokszörf meg az anyjának a pi....csaja.
A divat deszkázás pontosan az, hogy pl. kimész, tudsz állóhelyzetben egy olliet, és már mindenkinek újságolod hogy deszkázol.
Divat bmx-es, hát szerintem ebben az országban mind az :)
hogy a közösség a csoport miatt csatlakozik valahova elsősorban,nem a funkcionális haszonért a minél nagyobb megszerezhető tudásért.
de persze ez nem zárja ki azt,hogy egy divat sportoló ráérezzen az ízére a választott sportágnak.
pl egy kis srác ismerősöm eljárkált a haverjaival kondiparkba és ott bohóckodtak hónapokig.
aztán szépen lassan ez odáig fejlődött,hogy most már egyedül jár le edzeni,nem vár a haverokra senkire és látszik is rajta a változás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!