Milyen sportot javasoltok?
16 éves vagyok(lány),sok sport körében megfordultam már,úszás,röplabda,futás,nagyon sokat görkorcsolyázom,jégkorcsolya szezonban azt is rengeteget, műkorcsolyáztam,balettoztam,mégsem tudom,mit tudnék sportolni,vagy csinálni. agressz korit ilyen idős korban már lehet késő lenne elkezdeni,vagy akár a gördeszkát is,
műkorcsolyán meg lehet beraknának kezdők közé,mivel csak 1 évig koriztam,és nemnagyonlenne ínyemre a kicsik között csúszkálni.
Szerintem nem késő a kori se, és a deszka se. Ha bekerülsz egy olyan társaságba ők sem fognak kinevetni, hiszen ők sem úgy születtek, hogy mindent tudtak.
Szvsz a triált ajánlanám, igaz, hogy költséges sport, de azt a feelinget semmi nem adja vissza(nekem), amit ez nyújt.
http://www.youtube.com/watch?v=Z19zFlPah-o&feature=player_pr.. (kedvcsináló)
Ha ez nem annyira gyere be, akkor ott van még a BMX.. azt sem késő soha elkezdeni..
Remélem segítettem: )
Let's ride sys'.. ; )
Kajak - kenu
Én tökre kenuznék hajnalban a margit sziget körül!!
deszka deszka deszka deszka deszka deszka deszka deszka deszka deszka deszka deszka deszka deszka deszka deszka
egyértelmű ... :)
*TyLeR* vtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!