Milyen sportot javasoltok, ami hatásosan fogyaszt, főképp hasból?
Figyelt kérdés
három témában:
- otthon, szobában végezhető
- konditeremben, fitnessteremben végezhető
- egyéb, jóidőben végezhető, pl. bicaj gondolom
120 kg-ról kellene lefogyni jópár 10-est.
2010. okt. 20. 09:02
1/3 anonim válasza:
Na ez jó kérdés! Nekem összességében nincs súlyfeleslegem, viszont a hasam néha olyan mintha már pár hónapos terhes lennék. (persze nem vagyok az) A futás állítólag fogyaszt, de az egyedül unalmas, meg ha az elején vagy akkor a térd izületeknek sem tesz jót! A bicaj szerintem jó ötlet. Esetleg úszás? Bár az sem otthon sem konditeremben nem végezhető. Akkor marad a bicaj.
2/3 anonim válasza:
Hülye kérdés.
otthon nem lehet sportolni, max sakkozni. otthon tornázni lehet. Torna és sport nem ugyanaz!
fitnessteremben elérkető sportok: Testépítés, erőemelés, (súlyemelés lehetne, de egy csomó teremben tiltott... GÁZ)
szabadban meg akármilyen sport, pl foci, kerékpár, amit akarsz.
3/3 anonim válasza:
Ezt csinálhatod otthon,biztosan megmozgat és égeti a kalóriát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!