Hogy lehetne belőlem jó pankrátor? 16/L
Már egy ideje foglalkoztat a téma, de olyan szinten, hogy már nem egyszer fordult meg a fejemben, hogy milyen lenne mondjuk a WWE ringjében harcolni, esetleg beszélni.
Tavaly voltam a HCW-s fiúknál megnézni egy edzést és nekem nagyon tetszett, csak apa nem igen akarja ezt nekem. Mindig azzal jön, hogy nekem gerinc ferdülésem volt és abból nem lehet igazán kigyógyulni.
Szerintem vagyok olyan formában, hogy megtanuljam legalább az alapokat vagy esetleg többet és bekerüljek egy nagyobb szervezetbe. Ezt onnan gondolom, hogy (jó nem nagy cucc, de szerintem ez is valami) ha már olyan dolgokat meg tudok csinálni, amiket a tesi órákon, az jó. Mert szerintem azért az már valami ha kéz nélkül csinálom a tigris bukfencet, ilyenek.
Meg jó, hogy ezeket elgondoltam, de ott van egy kis bibi... najó nagy bibi. A szüleim. Apának már mondtam ugye, de addig anyának nem akarom mondani, amíg apa meg nem engedi.
Szerintetek mit kéne cselekednem ez ügyben? Esetleg ha valakinek van ötlete a további dolgokban azoknak a segítségét is szívesen várom. :)
Légyszi normális válaszokat küldjetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!