Bubuka70 kérdése:
Hogyan lehetnék F1-es pilota? (A többi lent)
Figyelt kérdés
7 éves korom óta Gokartozok. Most 12 éves vagyok. Tudom nagyon sok pénz kell hozzá de az nem akadály. Segitsetek pár jó tanáccsal légy szíves hogy merjek-e neki állni vagy inkább adjam föl az álmom. Az edzőm azt mondta az én köridöm a legjobb eddig. Segítsetek légy szíves.2013. júl. 30. 11:06
11/14 anonim válasza:
Azért az h a pénz nem akadály..... többnyire saját gyakorlópályával rendelkezik az összes f1 es pilóta , a gyerekeknél nyílván nem, de shhoz h eredményes legyél kéne évi 100-150 m ft, de szurkolok kéne egy magyar f1 es..
12/14 anonim válasza:
Te nem a Birizdo fia vagy verjem a szádba?
13/14 A kérdező kommentje:
Utolso egy taho vagy -.- szánalmas komolyan :;) amugy msot nyedrtem egy rebdbull által rendezet gokart bajnokságot és kaptam egy ajánlatto szerződést hogy versenyezhetek náluk.
2013. nov. 7. 21:07
14/14 anonim válasza:
Tahó az apádnak a fasza amúgy legkönnyebben ugy lehetsz pilóta ha leulsz a számítógéped elé és elinditod a f1 2013at
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!