Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Hogyan lehetnék F1-es pilota?...

Bubuka70 kérdése:

Hogyan lehetnék F1-es pilota? (A többi lent)

Figyelt kérdés
7 éves korom óta Gokartozok. Most 12 éves vagyok. Tudom nagyon sok pénz kell hozzá de az nem akadály. Segitsetek pár jó tanáccsal légy szíves hogy merjek-e neki állni vagy inkább adjam föl az álmom. Az edzőm azt mondta az én köridöm a legjobb eddig. Segítsetek légy szíves.

2013. júl. 30. 11:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Ha a pénz nem akadály, akkor keress egy jó menedzsert.

Timo Glocknak pl egy magyar csaj a menedzsere, keresd meg kérj tanácsot, de először jó lenne valami kisebb kategóriában elindulni.

Hány éves vagy?

2013. júl. 30. 13:08
 2/14 anonim ***** válasza:

Tanulmányozd a forma 1es pilóták előéletét abból kiderül hogy ők hogyan indultak el.(wikipédián élég szépen leírják)

Megnézhetnéd Kiss Pál Tamás milyen versenyeken indult el mert ő a GP3-ban versenyez.("forma 1 előszobája")

Ha jól tudom van magyar junior gokartbajnokság ha azt megnyered az már jó kezdésnek,meg ott van az európa bajnokság és a gokart vb is. :)

2013. júl. 30. 13:35
 3/14 anonim ***** válasza:
A pilóták kiválasztása nem csak a tehetség alapján megy.Egy magyar pilótának nincsen reklámértéke és nézettsége.Hány magyar néz f1et?1 millió se,és hány angol,vagy német mondjuk?Szóval ha lenne döntés,hogy egy ugyanolyan tehetséges és ugyanannyi pénzel rendelkező magyar,vagy más nagyobb-erősebb ország pilótája között kell választani,akkor nem kérdés,hogy ki fog bekerülni.
2013. júl. 30. 14:24
 4/14 anonim ***** válasza:
Hát igen, az utolsóak sajnos igaza van
2013. júl. 30. 14:28
 5/14 anonim ***** válasza:
Ha meglenne az az 1-2 milliárd forintod ami kell hozzá meg lenne minimális tehetséged akkor nem itt kérdezgetnéd ezt hanem már rég külföldön nyomnád a versenyzést.
2013. júl. 30. 15:01
 6/14 A kérdező kommentje:
A tehetség meg van pénz is van... Anyám már érdeklödött egy menedzsernél de ő azt mondta ha a versenyeken teljesitek akkor lehet tovább lépni.
2013. júl. 30. 15:14
 7/14 anonim ***** válasza:
lol kamuu
2013. júl. 30. 18:00
 8/14 A kérdező kommentje:
Ha nem akk ne hidd el! Ha szüleidnek saját! Szállodája van, akkor bármit megkaphat az ember sőt még van egy pár de inkább nem mondom mert ez is elég :**
2013. júl. 31. 09:39
 9/14 MrPifta ***** válasza:
országos gokartbajnokság a következő lépés. Ha megvan, akkor valami formaautós európai sorozat pl. Formula Ford, vagy Formula Renault (2.0 először)
2013. júl. 31. 18:55
 10/14 anonim ***** válasza:
én drukkolok öcskös, de az a baj, hogy ha nem jön magától mindig a magasabb s magasabb kategória és lépcső, hanem keresgélni kell, sőt még képben sem vagy vele, hogyan működik, és mik a fokozatok, akkor valami nem oké :( de őszintén kívánom, hogy 15 év múlva a te sapkádat hordhassuk a ringen ! sok sikert !
2013. júl. 31. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!