BMX-esek! Hogyan illetve milyen anyagból tudok itthon, magamnak félcsövet építeni?
Figyelt kérdés
Az ív szöge is érdekel, hogy mennyiből lehet megúszni, és az egész szerkezet méreteire.
BMX-ezek, és vidéken élek, csak dirt-re van lehetőség, de nekem hiányzik a félcső is! Nem túl magasra gondolok,de azért lehessen szállni.
2009. okt. 23. 12:23
1/5 anonim válasza:
hovávalósi vagy?
söget nem tudok mondani, de nem is segítene rajtad túl sokat ha tudnád.
hülyeséget sem akarok mondani de azt hiszem h 23° talán.
ha centi vastagon beborítod furnérral az általad heggesztett acélszerkezetet akkor elvileg jónak kell lennie. ha van ívheggesztőd vagy CO-d akkor 20-30 anyagkölcséggel megúszod.
2/5 A kérdező kommentje:
Kecskeméttől nem messze lakom.
2009. okt. 23. 17:44
3/5 anonim válasza:
Kecskeméti vagyok...
Van pályánk.Amúgy a szerkezet lehet raklapból is azt lefeded furnérral és kész.Szöget én se tudok mondani
4/5 A kérdező kommentje:
Hm.. köszönöm. Tavasszal nekilátok szerintem. Van valami konkrét dolog amire oda kell figyelnem?
2009. okt. 24. 23:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!