Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Harcművészeteket keresek...

Harcművészeteket keresek magamnak, és ezek tetszenek a legjobban. Vélemények?

Figyelt kérdés
Kudo Daido Juku,kempo,ninjitsu,taekwondo,aikido.
2010. júl. 29. 17:01
 1/9 anonim válasza:
100%
Hát elég széleskörű a listád, taekwondot ajánlom, sztem az lesz neked megfelelő.Ha jól sejtem, eddig nem küzdöttél semmit,nemed , korod leírhatnád mert azért az sem mindegy.
2010. júl. 29. 17:15
 2/9 clint ***** válasza:
100%
kempo talán a felsoroltak közül a legkeményebben edzi meg a tested, a takekwondo megtanít gyönyörü rugásokra, a ninjitsu kb olyasmi mint az aikido csak egy fokkal gyorsabban tanulod meg és akrobatikusabb, az aikidohoz kell vagy 10 év, a kudo is nagyszerü, ha jól csinálod.
2010. júl. 29. 18:02
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom mi alapján választottad ki ezeket a harcművészeteket, mert azon kívül, hogy mind távolkeleti, nem sok hasonlóság van bennük. A Kudo és az Aikido között ég és föld a különbség.

Én a nemed és korod mellett kiváncsi lennék a magasságodra és testsúlyodra is, hogy javasolni tudjam valamelyiket.

2010. júl. 29. 18:10
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Én tudom ajánlani a Barantát és a Böllön-t. Nézz utána Youtube-on. Az magyar harcművészet!
2010. júl. 29. 21:12
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

böllön:D az is ostorozás, meg népmesemesélés mint a baranta?:D

a fentiek közül a kempot ajánlom, illetve a tkd-t. próbáld ki mindkettőt, nem nekünk kell dönteni helyetted

2010. júl. 29. 21:32
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Én Kudo-zok, így ezt szoktam ajánlani. Elég kemény. :)

A helyedben elmennék edzésekre. Kezdj el járni arra, amelyik a legjobban megtetszik! Nem jöhet be mindenkinek ugyanaz! Mit szeretnél elérni?

2010. júl. 29. 23:19
 7/9 A kérdező kommentje:
Ok. Most leszek 8.-os,tehát első félévben keményen készülök a felvételire. Második félévtől kezdenék el harcművészetezni. Korom:akkor olyan 14 éves leszek. Súlyom:most vagyok 51.3 kg,de addigra már szerintem az 55kg-t is elérem. Magasságom:Most vagyok olyan 160 cm,tehát addigra akár 165 vagy még több is lehetek. Olyan hercművészetet keresek,amiben fontos a láb és kéztechnika,megtanitják azt,ha megnyomsz egy idegpontot,akkor a másik összeesik,önfegyelmet is tanit és szoritások is vannak benne.Dobás nem olyan fontos.ja és a kempo fegyveres?
2010. júl. 30. 16:54
 8/9 anonim válasza:
100%

Cső!

Nos akempo és a kudo nagyon kemény ha azt választod semikép se tántorodj el az első edzések után ,mert rengeteget fejlődhetsz mind lelkileg mind fizikailag.

Az aikido és a ninjitsu pedig nagyon hosszú időn át kell tanulni hogy alkalmazni tud ráadásul nagyon edzőfüggő.

Atkd pedig nem ismerem annyira.

(Szerintem a kempo-t válaszd és ne aggódj nem fognak széttörni az első edzéseken.)

2010. júl. 30. 23:36
 9/9 anonim ***** válasza:

Én Wing Tsun-ra járok, nem küzdősport hanem önvédelem. Utcán nagyon hasznos tud lenni rövid idő alatt. Vannak benne fogások, földharc, rúgások(deréknál feljebb nem igazán)

Szerintem menj el és nézz meg mindegyikből egy edzést, aztán döntsd el melyikhez húz a szíved.

Sok sikert! :)

2010. aug. 1. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!