Harcművészeteket keresek magamnak, és ezek tetszenek a legjobban. Vélemények?
Nem tudom mi alapján választottad ki ezeket a harcművészeteket, mert azon kívül, hogy mind távolkeleti, nem sok hasonlóság van bennük. A Kudo és az Aikido között ég és föld a különbség.
Én a nemed és korod mellett kiváncsi lennék a magasságodra és testsúlyodra is, hogy javasolni tudjam valamelyiket.
böllön:D az is ostorozás, meg népmesemesélés mint a baranta?:D
a fentiek közül a kempot ajánlom, illetve a tkd-t. próbáld ki mindkettőt, nem nekünk kell dönteni helyetted
Én Kudo-zok, így ezt szoktam ajánlani. Elég kemény. :)
A helyedben elmennék edzésekre. Kezdj el járni arra, amelyik a legjobban megtetszik! Nem jöhet be mindenkinek ugyanaz! Mit szeretnél elérni?
Cső!
Nos akempo és a kudo nagyon kemény ha azt választod semikép se tántorodj el az első edzések után ,mert rengeteget fejlődhetsz mind lelkileg mind fizikailag.
Az aikido és a ninjitsu pedig nagyon hosszú időn át kell tanulni hogy alkalmazni tud ráadásul nagyon edzőfüggő.
Atkd pedig nem ismerem annyira.
(Szerintem a kempo-t válaszd és ne aggódj nem fognak széttörni az első edzéseken.)
Én Wing Tsun-ra járok, nem küzdősport hanem önvédelem. Utcán nagyon hasznos tud lenni rövid idő alatt. Vannak benne fogások, földharc, rúgások(deréknál feljebb nem igazán)
Szerintem menj el és nézz meg mindegyikből egy edzést, aztán döntsd el melyikhez húz a szíved.
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!