1/9 anonim válasza:
Szerintem egy MP5 tökéletes erre a célra:). Viszont alaposan gondold meg milyet veszel, és szerintem 30000 alatt ne is gondolkodj benne ha szeretnél venni.:)
2/9 hun46y3 válasza:
3/9 anonim válasza:
Steyr AUG A1, imádom, a mai napig nyúzom. Van már egy társa is ős is AUG... Másra rá se nézek... :)
4/9 A kérdező kommentje:
én már egy ideje airsoftozok :)
de unokatesóm is érdeklődik egy fél éve és most úgy tűnik elkezdené, ezért volt a kérdés :)
2013. máj. 26. 19:16
5/9 anonim válasza:
Cm.048-al kezdtem, tobb mint egy éve, most is ilyennel játszok, de már egy újjal. Viszont az elozo isa kornyéken maradt és még mindig mukodik :)
6/9 anonim válasza:
Én CYMA AK-47-tel, jó ismerős kemény 15-ért adta nekem, de semmi baja nem volt. Tökéletes fegyver szerintem kezdésnek. Bár újonnan kb. 25-30k Ft. Könnyű (2,8kg), megbízható, könnyen szerelhető. Sokat bír. Előttem használták én is használtam egy évig, most eladtam és már 3 hónapja más használja és eddig a 2,5 év alatt csak hop-up gumi cseréje volt :)
7/9 anonim válasza:
Egyébként most a JG G36K-ját használom... hát... azt hiszem NEM kell másik fegyver! :D
8/9 MarkoG válasza:
CYMA AK-47 használtan vettem, 22000-ért frissen nézte meg airsoft doki, nagyon jó, megbízható, semmi gondja nem volt csak egy hop-up
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!