Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Hogyan tudom lvideózni magam...

Hogyan tudom lvideózni magam miközben motorozok?

Figyelt kérdés
A motorom Yamaha TT350 és leszeretném videózni magam de (sisakom nincs)

2013. máj. 24. 15:57
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Nincs sisakod? Akkor ne motorozz!
2013. máj. 24. 15:59
 2/18 A kérdező kommentje:
hordjon az sisakot aki nem bízik magában...ésha nem a kérdésre válaszolsz akkor inkább ne írj semmit.
2013. máj. 24. 16:12
 3/18 anonim ***** válasza:
Teljes mértékben igazad van :) Egy hülyével kevesebb. Amúgy semmit nem mondtál mit szeretnél videózni szerinted milyen tanácsot adjunk? Kivülről szeretnéd látni magad, esetleg szeretnéd megmutatni azt hogy mivel belülről az amikor mész?
2013. máj. 24. 16:24
 4/18 A kérdező kommentje:
mintt mikor a sisakra felteszik a kamerát és látod mivan magad előtt.És kössz :)
2013. máj. 24. 16:29
 5/18 anonim ***** válasza:
Okés, de milyen kamerával? Esetleg a válladra nem tudod rögziteni valahogy, vagy a tankra? Mondjuk ott picit más lesz a kép, de lehet jobb mint a semmi.
2013. máj. 24. 16:37
 6/18 A kérdező kommentje:
telefonnal gondoltam :D :D :D valahogy csak meglehet oldani..
2013. máj. 24. 16:40
 7/18 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, telefont még a sisakra sem tudnád nagyon felrakni, amúgy én is szoktam motorozni, néha visszanézném, de én sem tudom hogy csináljam egy GoPro elég drága.
2013. máj. 24. 17:04
 8/18 A kérdező kommentje:
Nekem van az a kézvédő a kuplung és az elsőfék előtt.Előbb rárögzítettem szigetelő szalaggal de sajnos mikor már rávolt rögítve akkor valahogy megnyomódott a menü gomb és kiment a kamerából amit nem vettem észre és azthittem hogy megyen a felvétel -_-
2013. máj. 24. 17:08
 9/18 Zakathol ***** válasza:
Gratulálok. Nincs sisakod és még menőnek is hiszed magad. "megyen"... Aztakrva...
2013. máj. 24. 17:16
 10/18 A kérdező kommentje:
Úristen te agyrém...biciklizni is sisakban tanultál???Minek nekem bukkósisak ha tudok motorozni??Attól mert te bevagy fosva és nemmersz sisak nélkül motorozni attól más még tudhat...
2013. máj. 24. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!