Anabol vagy Dianabol?
Egyik sem.
1. Amit olvastál az hülyeség a sustanonhoz semmi köze.
2. Minek neked pár liter víz, ami 1 hónap múlva el is úszik?
3. Le is tudod vezetni? Tudod mivel kell kombinálni? Ha beszeded magadtól, akkor a tested saját tesztoszteron termelése leáll, azaz a kúra végén nem fog állni a dákó, mérhető májkárosodásod lesz, megnőhet a melled mint egy nőnek (azaz előre kiálló lesz), pattanások borítják az arcod (jó esetben, rossz esetben el nem tűntethető hegek)és ez csak pár gyakori tűnet ami rendszerint előfordul.
Amit ajánlok: tedd redbe az étkezésed. Napi 5*150-200gramm csirkemell, testsúlyod*3-4gramm rízs, 4kiló fehérje koncentrátum és egy kreatin monodhidrát készítmény heti 3 edzés mellett.
próbáld a te dolgod. A károsodás sem egyből jön elő. Egyébként egy kúra 200szem +amivel kombinálod. Ha úgy gondolod, hogy nincs semmi mellékhatása ajánlom a májfunkció mérését az orvosnál a kúra végén. Nehogy meglepődj. Én nem elriasztani akarlak, mert sok embert ismerek aki használja és engem is csábít a dolog, de biztos nem tablettással kezdenék. Egyébként volt már alacsony májfunkció, valakinek májsárgasága lett, de volt hogy olyan magas lett a vérnyomása a srácnak, hogy az orvos féltette a szívét a gyereknek.
Ha már belekezdel, akkor előtte menj el egy teljeskörű vérvizsgálatra, mert ha valamelyik szerved egyébként is gyenge, vagy más bajod van, akkor készülj fel, hogy nem segíteni fog rajta a dianabol.
Jah és az utókúrát már előre tervezd meg...
leírok egy kúrát, ami normálisan össze van rakva, DE NEM VÁLLALOK ÉRTE FELELŐSSÉGET!!!!
1. hét dianabol 2x naponta, stanozolol 2-3x naponta
2. hét dianabol 3-4x naponta, stanozolol 4-5x naponta
3. hét dianabol 4-5x naponta, stanozolol 5-6x naponta
4. hét dianabol 3-4x naponta, stanozolol 4-5x naponta, proviron 1x naponta, Gaspari - Novedex használati utasítás szerint
5. hét dianabol 2x naponta, stanozolol 2-3x naponta, proviron 1x naponta, Gaspari - Novedex használati utasítás szerint
10-14 nappal az utolsó szem után 5-7 naponta a HCG 5000IU adagokban 3x valamint clostyl(clomid) az első HCG szúrása után napi 2 szem az utolsó HCG után pedig 2 hétig még 1db naponta valamint Anabolic Extreme PCT használati utasítás szerint.
Ez egy normálisan kinéző kúra, ami után meg is fog maradni a felszedett tömeg nagyrésze, újra beindítottad a saját tesztoszteron termelésed és még a májad regenerálásáról is gondoskodtál. Ez így kb. 45K huf. De simán beszedheted a 200 szem dianabolt is, max majd vársz 6 hónapot a saját teszto termelésed és hormonrendszered visszaállására és pár évvel kevesebbet élsz a májad miatt.
meg tudlak érteni ! Az én környezetemben is rengetegen szteroidoznak. Én már 2éve edzek tisztán, ami manapság már nagyon nagy szó... engem is csábít a szteroid brutális hatása, de kitartok a tiszta edzés mellett. Jó ha van egy edzőtársad aki szintén tiszta, ez erősíteni fogja a hitedet.
Azok közül aki szteroidozik, az nem fogja levezetni kiegészítőkkel a kúráját (90% a tuti nem) , tehát rövid időn belül visszaesik , gyakran a kezdet előtti szintre !
sok sikert ! jó edzegetést
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!